Gezondheid

Tinedol

Wat is het?

Tinedol is een actueel middel in de vorm van een zalf voor voeten, dat werkt tegen de schimmel, de geur en de jeuk die de huid verzorgen. In de samenstelling van de gepatenteerde actieve formule natuurlijke componenten: Climbazole, Farnesol Tinedol, etherische oliën en vitamines. De fabrikant besteedt speciale aandacht aan de nieuwheid en effectiviteit van Tinedol en helpt zalf tegen mycose van de nagels of voeten van verschillende etiologieën. De faciliteit slaagde voor de nodige studies, heeft een kwaliteitscertificaat

Structuur

De formule en de actieve bestanddelen van de zalf zijn: Climbazole en Farnesol Tinedol, die de schimmel doden; Tinedol bevat plantaardige essentiële oliën, was, glycerol, lanoline, om de huid van de voeten te verzachten en een betere penetratie van de zalf; Vitamine E – voor voeding, eliminatie van peeling en langdurige hydratatie van de huid; Essentiële olie van pepermunt koelt de vermoeide voeten af, verfrist en geeft een aangenaam aroma. Er is niets overbodige en dure zalf, maar tegelijkertijd is deze samenstelling voldoende om de schimmel en de onaangename symptomen die het veroorzaakt effectief te bestrijden.

Gebruiksaanwijzing

Fabrikanten verpakken het product in handige tubes en de doos moet instructies bevatten voor het gebruik van Tinedol-zalf. Als u de instructies opvolgt, ziet de behandeling er als volgt uit: Breng het product 2 keer per dag aan op de droge huid van de voet. Veeg tot volledig geabsorbeerd. Niet spoelen.

Hoe het werkt?

Elk bestanddeel van Tinedol zalf werkt positief op het genezingsproces en versnelt het aanzienlijk. Het principe van de tool: de huid en nagels worden zachter, het penetratievermogen neemt toe (de zalf absorbeert en werkt diep). Dit wordt bevorderd door lanoline, glycerine en was, die deel uitmaken van het product; Geile huid schilfert sneller en versnelt het verwijderen van de schimmel. Het effect wordt bereikt door oliën en vitamine E; Scheuren genezen dankzij dezelfde vitamine E, wat betekent dat de schimmel geen tijd heeft om zich erin te vermenigvuldigen; Geïrriteerde huid kalmeert, jeuk verdwijnt als gevolg van essentiële oliën, die een ontstekingsremmend en verkoelend effect hebben; Verdwijnt geur als gevolg van het blokkeren en het elimineren van overmatig zweten. Het effect wordt bereikt door essentiële olie van mint; Schimmel wordt vernietigd als gevolg van twee componenten: Farnezola Tinedol en Klimbazol.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *