Schoonheid

Real Quit – Hoe kan je stoppen met roken van sigaretten voor echt programma?

Real QUITis een product dat u helpt uw behoefte te ondermijnen om sigaretten te roken, om u gezonder te laten worden en uw dure en onveilige gewoonte te doorbreken.

Deze set is verkrijgbaar in meerdere hoeveelheden, zodat jij en je vrienden allemaal het totale welzijn van het lichaam kunnen terugnemen.

Wat is echt stoppen?

Een van de grootste gewoonten waaraan Amerikanen nog steeds deelnemen, ondanks de ongelukkige bijwerkingen, is het roken van sigaretten. Deze verslavende sticks zijn bedoeld om u te helpen de stress te verminderen, maar ze brengen u een risico voor veel longgerelateerde aandoeningen.
Op elk pakket kunt u eenvoudig een waarschuwing bekijken die precies laat zien hoe gevaarlijk ze zijn.
Zoals elke verslaving, is het moeilijk om te stoppen met roken als je eenmaal verslaafd bent. Er zijn patches, tandvlees en andere methoden die beloven te helpen, maar de makers achterReal QUITeen unieke aanpak volgen.
De RealQUIT-magneten zijn bedoeld om u te helpen uw verslaving aan sigaretten en nicotine te bestrijden en u te helpen met bioactieve eigenschappen die u over het algemeen nergens anders vindt.
De meeste andere plannen zorgen ervoor dat je zwaarder wordt of teruggaat naar de gewoonten die je wanhopig probeerde te doorbreken, maar RealQUIT helpt je gewoon om het verlangen helemaal te stoppen.
Terwijl andere producten slechts een slagingspercentage van 34% hebben, helpt deze optie meer dan 90% van de gebruikers hun gewoonte om te roken.
Roken is een ongezonde gewoonte en je brengt mensen in gevaar door alleen maar om je heen te zijn. Uw vorm van ontspanning mag anderen niet in gevaar brengen, en het mag uw eigen leven niet in gevaar brengen.
Terwijl je op zoek bent naar een andere manier om je stress te kalmeren, bevrijd je jezelf van de beperkingen van je rookverslaving met RealQUIT.

Hoe werkt RealQUIT?

De reden dat RealQUIT effectief is, is om verschillende redenen. Deze remedie combineert het gebruik van bioactieve magneten met acupressuur.

Bioactieve magneten bieden een speciale laag op de geleider waardoor ze veilig zijn voor de gevoelige huid. De magneten trekken naar elkaar toe en leggen zachte druk op een specifiek punt op uw oren.
Acupressuur is een vorm van therapie waarbij verschillende punten in uw lichaam onder druk komen te staan om een bepaald soort respons op te wekken.
Je oor is gevuld met verschillende punten en de hoop van de RealQUIT-set is om je verlangen om te roken met de druk weg te nemen.

RealQUIT gebruiken

U moet de meegeleverde magneten op de juiste plaats plaatsen om te helpen de triggers te blokkeren die u de behoefte aan een sigaret geven. Neem de eerste Real QUIT-magneet, plaats hem voorzichtig op het puntje van je vinger.
U moet de kleinere magneet aan de voorkant van uw oor gebruiken, naar de bovenkant ervan. Dan zul je die magneet op je oor houden door de grotere op de achterkant ervan te plaatsen.
Om de gewenste resultaten te krijgen, moeten deze magneten ongeveer drie tot vier uur op uw oor blijven zitten. Je moet proberen ervoor te zorgen dat deze magneet aan je oor blijft wanneer je kalm bent, in plaats van ze toe te passen in tijden van stress.
De magneten blijven ongeveer een week in gebruik.
In plaats van te vereisen dat je op dit moment stopt met roken, moet je de komende zes dagen blijven roken terwijl je de magneten draagt. Op de zevende dag is het tijd om te stoppen.
U moet de magneten nog 20 tot 25 dagen blijven gebruiken om uw gebroken gewoonten volledig te stollen.

Real Quit Pricing

Om uiteindelijk te stoppen met roken met RealQUIT, zijn uw kosten volledig afhankelijk van hoeveel van het product u tegelijkertijd wilt vastleggen. Voor een enkele doos RealQUIT bedraagt de winkelwaarde € 52,00, maar ontvangt u onderweg kortingen.
Kiezen van:

  • Een doos voor € 42,00 (€ 10 korting)
  • Twee vakken voor € 64,00 (€ 40 korting)
  • Drie vakken voor € 99,00 (€ 57,00 korting)

Alle aankopen worden geleverd met gratis verzending, dus het toevoegen van meer vakjes aan uw aankoop levert geen extra kosten op.
Helaas heeft iedereen een andere manier om met zijn rookverslaving om te gaan. Als u merkt dat RealQUIT u niet helpt om te stoppen met roken, heeft u tot 30 dagen de tijd om een teruggave in te dienen voor een volledige terugbetaling.

Real Quit Contacts

Met zo’n gevoelig product wilt u zeker weten dat u alles weet wat u moet weten over het RealQUIT-regime. Als u de antwoorden op uw vragen wilt weten, moet u contact opnemen met het klantenserviceteam.
Ze zijn te bereiken door een e-mail te sturen naar [email protected]
Het team is gedurende de hele week op alle uren van de dag beschikbaar om uw vragen te beantwoorden.

Real Stop Conclusie

Real QUIT is geen fraude die belooft u te helpen stoppen met roken, terwijl u erger wordt. Je kunt eindelijk het gebruik van onbehulpzaam tandvlees elimineren, maar je zult ook niet hoeven te lijden door te proberen je wilskracht te versterken met een cold-turkey-regime.
Het is prima om toe te geven dat je hulp nodig hebt en de Real QUIT-remedie kan leveren.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *