Nieuws

Mulberry’s Secret – Elimineert sproeten en pigmentatieproblemen

Mulberry’s Secret – Elimineert sproeten en pigmentatieproblemen

Mulberry’s Secret bevat Omega Light Complex, een unieke gepatenteerde combinatie van piperonylalcohol en linoleenzuur. Het Omega Light Complex staat bekend om zijn huidskleurige eigenschappen. Het bevordert de opheldering van huidpigmentatie, elimineert donkere vlekken en voorkomt hyperpigmentatie. Een zeer effectief bleekcomplex met moerbeiblad en zeegroenextracten is speciaal ontwikkeld om overmatige huidpigmentatie op te helderen.
 • Dankzij de exclusieve technologie kunnen de actieve ingrediënten zo diep mogelijk in de huidcellen doordringen. Geen enkel ander product heeft zo’n effect.
 • Neutraliseert het kleureffect van melanine
 • Verbetert de verkleuring in de gebieden waar het nodig is
 • Blokkeert het opnieuw verschijnen van pigmentatie
 • Beschermt cellen tegen agressieve omgevingsfactoren en stress

Het Omega Light Complex doordringt zacht en ongevaarlijk door reeds geproduceerde pigmentvlekken en lost ze op en voorkomt herhaling. Het bevat geen agressieve witmakende componenten. Het is geschikt voor alle huidtypes. Mulberry’s Secret heeft geweldige verlichtingskwaliteiten, bereikt snel resultaten en hydrateert de huid tot in de perfectie. Het is een hypoallergeen product dat geen toxische componenten bevat. Mulberry’s Secret is een absoluut veilig product: het irriteert de huid niet en verhoogt de gevoeligheid van de huid niet. En het belangrijkste is dat het de geïrriteerdheid van de huid bij blootstelling aan het ultraviolet niet intensiveert.

Oorzaken van pigmentatie

 1. Genetische achtergrond
 2. UV-stralen, veelvuldig zonlicht of kunstmatige bruining
 3. Hormonale veranderingen
 4. Gevolgen van acne en beschadigde huid
 5. Stress, gebrek aan vitamines en het nemen van sommige medicijnen
 6. Aan leeftijd gerelateerde veranderingen

Mening van een expert

Een heldere en gelijkmatige teint is iets waar elk meisje over droomt. Veel cosmetische producten bevatten agressieve bleekcomponenten die de gepigmenteerde gebieden slechts tijdelijk verlichten. Het probleem is dat na de behandeling deze gebieden nog donkerder worden. We hebben geluk, want moderne cosmetica hebben op dit gebied grote vooruitgang geboekt en hebben een speciaal huidverlichtend serum ontwikkeld: Mulberry’s Secret. De unieke combinatie van volledig onschadelijke ingrediënten maakt het mogelijk om een ideale huidtint te bereiken zonder pigmentatie of sproeten, huidgezondheid en algemene gezondheidsverbetering. Dit serum heeft geen contra-indicaties en het gebruik ervan wordt aanbevolen voor elk type huid en leeftijd.
– Caroline Sandstede, dermatoloog

Mulberry’s Secret Ingredients

Mulberry-extract –Moerbeien bevatten anthocyanines, krachtige antioxidanten die het lichaam beschermen tegen vrije radicalen. Omdat moerbeivruchten vol antioxidanten zijn, is het gepromoot als een vrucht voor antiveroudering, daarom gebruiken sommige het om een jeugdige, rimpelvrije huid te verkrijgen. Moerbeibomen bevatten ook eigenschappen die de melaninesynthese kunnen bevorderen, wat kan resulteren in een heldere, verjongde teint. Mulberry-extract is de sleutel tot een mooie, onberispelijke huid. Het is een krachtig antitoxine dat de snelheid van zonneschade vertraagt, waardoor donkere vlekken, donkere kringen en een donkerdere huid ontstaan. Het helpt het effect van de zon op de huid te bestrijden en zelfs om te keren, omdat het melanine vermindert – een aminozuur dat door de huid wordt geproduceerd en de huid donkerder maakt. De toepassing van moerbeiblad-extract op de huid is tot 20 keer effectiever dan het oraal in te nemen.
Omega-licht –Het is een gepatenteerde innovatie gebaseerd op de moderne methode van “moleculair ontwerp” die een actieve combinatie van piperonylalcohol en linolzuur uit saffloerzaden produceert.
White Lillie –Witte lelie-extract werkt door te binden aan vocht. Het kan tot 1.000 keer zijn gewicht in water behouden, waardoor het een uitstekende natuurlijke huid is. Omega Light helpt je huid te herstellen en regenereert na droogheid, vervuiling of irritatie.
Het genezingscomplex –Betaine, zoethoutextract, melkzuur
Complex verbeteren –Vitamine E, rozemarijnolie, kaolien
Beschermingscomplex– Panthenol, allantoïne

Instructions

Om de helderdere toon van het hele gezicht te bereiken en, in het geval van sproeten, breng het serum aan op het hele gezicht om oculaire en lipgebieden te voorkomen. Tweemaal daags aanbrengen op een schone huid, direct op pigmentvlekken. De aanbevolen verpleegtijd is minimaal 4 weken. Bescherm de huid tegen UV-stralen.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *