Potentie

MaxLift

MaxLift

Crème MaxLift is een unieke serumcrème, die het effect van tillen heeft. Dit product verscheen relatief recent op de cosmetische markt, maar veel vrouwen hebben deze verjongingsagent al gekocht en getest op hun ervaring. Dit product is gebaseerd op een complex van werkzame stoffen die helpen om de huid een gladde structuur en een ideaal uiterlijk te geven.

Structuur

Collageen is een integraal onderdeel van huidjongeren. Wanneer deze stof tekortschiet, verliezen de elasticiteitsvezels van de huid hun ondersteunende eigenschappen en wordt de epidermis slap. Het verschijnen van rimpels is ook een gevolg van het ontbreken van collageen in de huid. Deze stof, geleverd door de crème, helpt de elasticiteit van de opperhuid te herstellen en verzadigt deze met de benodigde hoeveelheid vloeistof. Collageen is ook verantwoordelijk voor de regeneratie van weefsels. Ureum is een natuurlijke vochtinbrengende crème die aanwezig is in de natuurlijke vochtinbrengende factor van de opperhuid. Synthetische versie van ureum, gebruikt in cosmetica, helpt de opperhuid te verzadigen met vocht en de water-lipide balans te herstellen. Ureum helpt ook om verdamping van vocht uit de cellen te voorkomen en voert andere cosmetische componenten perfect uit in de diepe lagen van de opperhuid. Hyaluronzuur is een component die een intens hydraterende werking heeft. Het verzadigt de cellen met de nodige hoeveelheid vocht en bindt het in de intercellulaire ruimte. Met deze actie kunt u de verdamping van de vloeistof en de afvoer van de huid voorkomen. Bovendien is hyaluronzuur verantwoordelijk voor de regeneratie van weefsels, helpt het om schade te herstellen en rimpels te vullen. Dit onderdeel verzacht de opperhuid en geeft het een uniforme toon. Klei is een bestanddeel van de Maxilift-crème, die een aanscherpingseffect heeft en rimpels verzacht. Bovendien heeft klei een antioxiderende werking, waardoor het effect van vrije radicalen in de huid of het gebruik wordt geneutraliseerd
Breng met de vingertoppen aan op probleemgebieden (rimpels, slappe huid) en laat het serum absorberen. Rest van wei verwijderd met een vochtig servet of wattenschijfje, make-up aanbrengen. Na 8-10 uur was het serum af met water

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *