Nieuws

Immuno Fit Neo ProductoverzichtAls er behoefte is aan de toepassing van deze dopolneniea tijdens de borstvoeding, het geven van borstvoeding deze periode is het beter om op te schorten. Niet gelijktijdig met gepattoksicheskimi dopolnenieami – amiodaron, methotrexaat, ketoconazol, steroïden

.

toewijzen binnen, oraal, in de vorm van afkooksel van minuten voor een maaltijd, 3 keer per dag. Laatste dopolneniea receptie tijdens de dag dient uiterlijk 17 uur van de dag worden gemaakt.

Immunofit Neo

Volwassenen en kinderen van 12 jaar oud te nemen in

de vorm van warmte tot 150 ml voor 20-30 minuten voor de maaltijd 3 keer per dag (laatste bezoek – niet later dan 17 uur). 2 de filter-pakket Giet 150 ml kokend water, in een afgesloten houder gedurende 15 minuten. Door gebrek aan voldoende ervaring met de toepassing dopolneniea tijdens de zwangerschap mag niet worden gebruikt bij deze patiënten. Indien nodig moet gebruik dopolneniea tijdens de lactatie de borstvoeding te stoppen.

De behandelingsduur is afhankelijk van het verloop van de ziekte en wordt bepaald op individuele basis door de behandelende arts. Aan de bouillon moet 2 eetlepels nemen verzameling aftreksel van 0,5 liter kokend water in een gesloten houder of thermoskan gedurende 1 uur filter bereiden.

is niet aan te raden om gebruik te maken als aanvulling (meer dan 8 weken), een lange tijd. Als gevolg hiervan kan de immunostimulerende effecten van echinacea de effectiviteit van dopolnenieov verstrekken van een immuno-effect te verminderen. Overgevoeligheid voor één van de bestanddelen dopolneniea.

Voor volwassenen en kinderen ouder dan 12 jaar oud zijn om de vorm van warmte te nemen in 150 ml minuten voor de maaltijd 3 keer per dag (laatste bezoek – niet later dan 17 uur). Overgevoeligheid voor dopolneniea componenten. Zuivert het bloed en limfuot toxinen, virussen, ziektekiemen en bacteriën, het lichaam te helpen afweer van het lichaam te mobiliseren. De evenwichtige samenstelling van plantaardige bestanddelen bevordert een normale stofwisseling in je lichaam. De oorspronkelijke pakket niet bij een temperatuur boven 25 ° C en het bereik van kinderen.

is beschikbaar voor verkoop in de vorm van kruidenthee (fijngehakt raw), verpakt in verpakkingen van 100 gr papierstapel. Medicinale supplement mag niet worden gebruikt na de vervaldatum op de verpakking. Algemene term hraneniya.Hranit in een droge, beschermd tegen licht en buiten het bereik van kinderen, bij een temperatuur van 15 – 250 ° C. Interactie met andere geneesmiddelen sredstvami.Nezhelatelnoe interactie met andere geneesmiddelen is niet bekend. Kenmerken primeneniya.Primenenie dopolneniea tijdens zwangerschap en borstvoeding is mogelijk als het gebruik van de applicatie de mogelijke risico’s te boven gaat.

Gezond eten

  • Syrup L-carnitine 20% serie “Mirolla” – flesjes in flesjes van 50 tot 500 ml
  • Series “Bloemen leven” balsem “ALFITBRONHO.” –

    flesjes vloeistof in flacons van 100 tot 500 ml

  • Silvergard -. flacons vloeistof in flesjes van 100 ml en 500 ml
  • Syrup L-carnitine 10% series “Mirolla.” – flesjes in flesjes van 50 tot 500ml.
  • SAFI – flacons vloeistof in flessen van 100 ml, 200 ml, 500 ml

.

structuur en samenstelling

hielp meteen bij de eerste tekenen van infectie te voorkomen van de verspreiding van acute virale infectie. Verlicht de symptomen als aangescherpt ziekte en de behandeling later wordt gestart. Daarnaast is het een uitstekende preventieve toevoeging, tijdens het seizoen van verkoudheid en infecties.

Do niet van toepassing indien de patiënt een overgevoeligheid (allergie) voor een van de componenten die deel uitmaken van de dopolneniea. Het is ook effectief als een tonic en tonic aangesteld om de prestaties onder extreme werkomstandigheden, evenals toename van eetlust te verbeteren. Toegediend in combinatietherapie asthenic staten, fysieke en mentale vermoeidheid, na een vermoeiende somatische of besmettelijke ziekten bij alcoholisme. Het wordt gebruikt als een profylactisch middel gevaar verkoudheid ziekten.

Immunofit Neo

De originele verpakking bij een temperatuur niet hoger dan 25 ° C in het bereik van kinderen. Due immuunstimulerende werking van Echinacea kan de efficiëntie dopolnenieov afnemen met immunosuppressieve werking. Indien nodig, door een arts voorgeschreven behandeling kan worden herhaald.

In sommige gevallen, de waargenomen bijwerkingen van allergische aard, die optreden wanneer de patiënt allergisch is voor een van de bestanddelen waaruit het dopolneniea. Indien nodig wordt de benoeming van een arts toegestaan ​​om de behandeling na een pauze te herhalen.

Ik ben blij dat de lage prijs en het feit dat er geen bijwerkingen. Na infectie, de griep en andere infecties, in aanvulling op de hulp kill virussen en complicaties te voorkomen voor twee dagen. Op Informatie is uitsluitend bedoeld voor informatieve doeleinden en mag niet worden gebruikt als een gids voor self-healing. Alleen een arts kan beslissen over de benoeming dopolneniea, alsook aan doses en wijze van toepassing vast te stellen.

Voor het hele gezin met munt en citroenmelisse, 50g, h / N-serie Aghidel nummer 13. Met behulp van traditionele methoden van onderzoek, de inspectie en het verzamelen van

de menselijke geschiedenis, de wil om de mogelijkheden van geneeskrachtige planten weet het, het maakt ook gebruik van een uitgebreide diagnose op basis van de Voll methode. Bioloog, om de gezondheid specialist met ervaring te verbeteren meer dan 20 jaar. Het is ook aan te raden om de toevoeging op een droge plaats te houden, niet in direct zonlicht.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *