Nieuws

Fish XXL – adviezen en prijs, waar te kopen

Een innovatief product op het gebied van producten voor de winter visserij – spray activator bijten Fish XXL is opgericht door een groep wetenschappers, met de actieve medewerking van de Vereniging van Vissers. De activator is een universele lokaas, dat zowel tot uiting in de verschillende organen van water met zout en zoet water.
Het werkingsprincipe van de activator de beet is gebaseerd op het lokken van vis in een plaats met behulp van geur. Aas is verkrijgbaar in een spuitbus, die met behulp van het gereedschap comfortabel, zelfs in barre winterse omstandigheden maakt.

Activator vissen voor de winter visserij Fish XXL gemakkelijk te gebruiken: ze grondig behandelen met elk van de gebruikelijke aas en duik in het water. De fabrikant garandeert dat de vis actief bijt, ondanks de invloed van externe factoren.

Rustig, roofzuchtige, zorgvuldig, allerlei soorten vis zijn even gevoelig voor de geur van de activator. U zult niet langer zorgen te maken over verkeerd gekozen visplek of ongunstige weersomstandigheden.

Eigenaardigheden en uitdagingen van de winter vissen op het ijs

In het koude seizoen fans van de winter de visserij moet een aantal uitdagingen te overwinnen:

 • Ernstige weersomstandigheden: koude, harde wind en dikke sneeuw
 • .

 • Niet altijd een goede plek om te vissen.
 • Het gebrek aan vis en slechte vangst.

Bait Fish XXL lost alle problemen in een keer. Nu hoef je niet hoeft te haasten over het ijs op zoek naar een geschikte plek: de productie zelf zal het tot uw gat komen. Je hoeft te doen om het te krijgen. Wat is er mooier dan dat?

Wat zijn “vallen” voor nietsvermoedende vissers?

Elke visser ten minste eenmaal in het leven kreeg “verslaafd” ondernemende ondernemers of hun eigen onwetendheid. Namelijk:

 • Het gebruik van aas is nutteloos. “Thuis” de verleiding werkt in een koude vijver. Vis gewoon niet het gevoel dat de geur van haar, en u zult worden gelaten met lege handen. Verspil geen tijd, geld en zenuwen voor zulke dingen.
 • Er is altijd een kans om online te gaan, slimme oplichting. Heeft hormonale en feromoon lokt niet. Dit is niets meer dan een publiciteitsstunt! Vissen moeten worden betrokken geur is de meest natuurlijke impact op de rivier en het mariene leven.
 • Uit meerdere nep-aas. De vis heeft een sterke geur, en ze niet de “bouquet” van honderden smaken nodig. Het zal genoeg zijn combinaties van vier en nog minder geuren. Geen geld betaalt voor onnodige, die uiteraard niet werken.

De eigenschappen van het product Fish XXL

De basiseigenschappen van de innovatieve aas is om vis te bereiken:

 • significante invloed op de olfactorische receptoren van vis.
 • Het blokkeren van de zenuwuiteinden in vis: het geneesmiddel schakelt het moment dat de hersenen voorkomen waardoor de haak verlaten
 • .

 • Breed “spectrum van de actie”. Bait werkt op de meeste vissoorten in gelijke mate.

Welke soorten vis aas Fish werkt XXL?

De unieke samenstelling van de spray activator bijten Fish XXL kunt u de meest uiteenlopende prooien te lokken. Aantrekkelijk om te vissen “geur” ​​verspreidt zich ver voorbij de plaats van de visserij, het aantrekken van grote kudden van de bewoners van het meer.

Vissoorten die je kunt lokken met behulp van activator:

 1. vreedzame vis. De inwoners van die natuurlijke reservoirs, waar zelden een visser niet gebruikt om aas, waardoor de smaak en geur betekent dat ze niet schrikken vinden. Integendeel, de vis vrijwillig nemen het aas, omdat de tools zijn aantrekkelijk voor haar aromatische stoffen.
 2. Een roofvissen. Een dikke stroperige textuur van de spray kan lang genoeg om te verblijven op het aas die u toelaat om prooi te lokken uit verre plaatsen, met inbegrip van de grote roofdieren.
 3. Voorzichtig vis. Eerder verlegen vis reageert op het aas van donkere tinten. De rijke bruine kleur van de lokken blinkt uit in koud en helder water, waardoor het aas aantrekkelijk voor de meest voorzichtige van de inwoners van de rivier en de zee.
 4. OL> Parabolicheskie kam voor het rechttrekken haar Fast stijltang

  De samenstelling van de activator

  Alle natuurlijke product maakt het gebruik ervan volkomen veilig en maakt hem opvallen op de achtergrond analogen. De samenstelling van de activator bestaat uit slechts vier onderdelen:

  1. Protein inktvis. Heeft een sterke invloed op de kwabaal, baars, meerval, Rotana.
  2. Kaffir limoen (citrus decoratvie). Zal niet onverschillig laten brasem, karper, voorn, karper en zeelt.
  3. Elephant knoflook (a Rocambole). Aantrekkelijk voor snoek, karper, brasem en karper.
  4. De hennepolie. Is een bepaalde locatie, brasem, SOP’s, zeelt, voorn, witte brasem.
  5. OL>

   Dit is slechts een indicatieve lijst van personen, die in staat is om multifunctionele nevel te lokken. Sterker nog, het tast de rivier, zee, meer bewoner.

   Het werkingsprincipe Fish XXL

   Het belangrijkste kenmerk van de unieke kunstaas Fish XXL in zijn krachtige effecten op de olfactorische organen van de vis. De aromatische bestanddelen van de spray, lost in het water het zenuwstelsel en de hersenen specimens, verlammende de wil en weerstand. Productie bewust en vrijwillig gaat op de haak zonder extra boven!

   Productvoordelen voordat analogen Fish XXL

   Het unieke van de tool maakt het onmisbaar voor de winter visserij. Veel positieve reviews alleen de effectiviteit ervan te bevestigen. Trigger Fish beet XXL is:

 • Certified product dat alle stadia van het testen heeft ondergaan.
 • Compact tool, past in zelfs een kleine zak.
 • Gebruiksgemak in elke fase. Het kan gebruikt worden zonder het verwijderen van handschoenen.
 • Aantrekkelijke aas voor alle vissoorten.

adviezen en reviews van professionele vissers

Vissers-Amateurs en professionals hebben zeer gewaardeerd de efficiëntie en het gemak van de spray activator bijten Fish XXL. Hier is een rating van het product van een aantal professionele vissers:

Valery Nesterov. Deelnemer en winnaar van internationale wedstrijden in de winter visserij:

Ilya Golovin. Actieve deelnemer en meervoudige winnaar van de toernooien van de visserij in de winter, gehouden in Europa:

Sergei Gerasimov. Gediplomeerd instructeur van de visserij in de winter:

Hoe Fish XXL toepassen

Het wordt aanbevolen om het product te gebruiken in overeenstemming met de uiteengezet in de bijgeleverde instructies termen:

 1. Breng het product op de gebruikelijke aas, past perfect gelijkmatige plakjes Zwart brood.
 2. Om burgers te lokken aquatische fauna heel drievoudig indrukken van de verstuiver spray.
 3. Roofvissen de voorkeur aan een aas met een dikke, geconcentreerde smaak. Het is genoeg om de dosis van de activator twee keer (6-7 sprays) te verhogen.
 4. Gevangen 2-3 vis? Opnieuw spuiten.
 5. Zit in stilte gedurende 10-15 minuten, genieten van de schoonheid van de natuur, ontspannen tot de vis drijft om u op de haak.
 6. OL>

  Consumenten informatie over de prijs

  De spray activator bijten Fish XXL. Nu kunt u het kopen voor slechts 990 roebel, tenzij dit bedrag vergelijkbaar met het aantal van vis kan je op te vangen met behulp van deze prachtige tool?!

Dit vind je misschien ook leuk...