Nieuws

EcoSlim

ecoslim

EcoSlim lijkt een populaire naam te zijn als het gaat om voedingssupplementen. Er zijn ten minste twee dieet drop-opties beschikbaar die de naam delen, en we hebben zelfs enkele “EcoSlim” afslankcapsules en -tabletten gevonden. Gewoon om dingen te maken die weinig meer verwarrend zijn, er zijn ook “Eco Slim” afslankproducten beschikbaar.Voor deze herziening zullen we ons concentreren op de EcoSlim dieetdruppels verdeeld door hetzelfde bedrijf dat Catch Me Patch dieetpatches verspreidt.
De naam EcoSlimis misschien niet uniek, maar het onderscheidende, fruitig ogende label zou mensen moeten helpen om het te onderscheiden van het groenkopere groene etiket dat is aangebracht op de fles EcoSlim dieetdruppels geproduceerd door Native Remedies.

geadverteerde voordelen

 • Stopt je hongerig
 • Verbrandt uw vetopslag
 • Verhoogt het metabolisme
 • Verbetert de spiermassa
 • Geeft je een slank, strak lichaam

Wat is EcoSlim en hoe werkt het?

EcoSlim is een afslanksupplement dat in vloeibare vorm wordt geproduceerd. Producten van deze soort zijn over het algemeen hoog geconcentreerd, dus een paar druppels per dosis zijn over het algemeen voldoende en worden onder de tong geplaatst in plaats van ingeslikt.

De huid onder de tong is erg dun, waardoor de actieve ingrediënten gemakkelijk worden opgenomen. Vanwege het feit dat ze niet verteerd hoeven te worden, worden dieetdruppels beschouwd als sneller werkend dan conventionele supplementen, maar een efficiënte toedieningsmethode is niet alles. De kwaliteit van de gebruikte ingrediënten is net zo belangrijk voor dieetdruppels als voor dieetpillen.
Als de formulering echter op de gewenste manier werkt, moeten mensen die Eco Slim-dieet gebruiken de hongergevoelens vinden die normaal het gevolg zijn van een dieet met minder calorieën minder afleiding bieden. Als de druppels met succes het metabolisme verhogen, zal het lichaam extra calorieën verbranden.
Als de combinatie van een verminderde calorie-inname en een verhoogde calorieverbranding een calorietekort in het lichaam veroorzaakt, zal het zijn vet verbranden.
Een dieet met weinig calorieën resulteert vaak in een mate van spierverlies, dus als EcoSlim de spiermassa kan vergroten in plaats van deze te verlagen, kan dit alleen maar een goede zaak zijn.

Belangrijkste ingrediënten – Whats In the Formula

De officiële site vermeldt slechts vijf ingrediënten. Er zijn geen inclusieratio’s en het is onduidelijk of dit een volledige lijst is of dat er ook andere ingrediënten bij betrokken kunnen zijn.

 • Fucus Vesiculosus:Een zeewierextract dat rijk is aan jodium. De schildklier maakt gebruik van jodium voor de productie van hormonen die nodig zijn voor een gezond metabolisme, zodat ingrediënten voor jodium die kunnen worden aangetroffen in voedingssupplementen van alle soorten.
 • 5 – HTP :5-hydroxytryptofaan verhoogt de serotoninespiegel. Vaak bekend als het feelgood hormoon, kan serotonine de gemoedstoestand verbeteren en helpen om voedingsgerelateerde humeurigheid en depressie te voorkomen. Een gelukkiger gemoedstoestand vermindert ook de wens om te troosten.
 • Guarana :Een fruitextract dat vaak wordt toegevoegd aan energiedrankjes. Het actieve ingrediënt is cafeïne, maar guarana geeft het op een langzame en gestage manier vrij die langdurige voordelen biedt. Guarana is dubbel voordelig in een dergelijke formulering, omdat cafeïne een bewezen metabolisme-booster is.
 • Yerba Mate:Een struik-extract dat voor een milde stimulatie zorgt en het lichaam kan helpen versterken. De aanwezigheid hier moet een zekere mate van bescherming bieden tegen voedingsgerelateerde vermoeidheid.
 • Fat Burning RX Blend:Een gepatenteerd mengsel van zinkpyruvaat, lijnzaadolie, lecithine, l-carnitine en zinkcitraat. Hoewel de ingrediënten in veel dieetpillen te vinden zijn, wordt deze bijzondere melange in het algemeen gebruikt in dieetpatches, dus we zijn verrast dat het hier is toegevoegd. We zijn ook enigszins bezorgd door het feit dat de EcoSlim stelt: “de patches bevatten ook de volgende bewezen vetverbrandingrediënten …” en moeten zich afvragen of het Fat Burning RX-mengsel foutief is weergegeven.

Eco Slim klantfeedback

We konden geen feedback van klanten vinden voor EcoSlim dieetdruppels.

Eco Slim bijwerkingen en gezondheidsproblemen

De officiële site biedt een vrij standaard waarschuwing dat bepaalde personen medische hulp moeten inroepen voordat ze de druppels gaan gebruiken.

 • Zwangere of zogende moeders
 • Mensen jonger dan 18 jaar
 • Personen met een bekende medische aandoening

Dit is een goed advies, maar we vinden dat het onvolledig is. Mensen die medicatie gebruiken of van plan zijn om Eco Slim naast een ander product te gebruiken, is het verstandig om ook medisch advies in te winnen.

Fabrikant Geloofwaardigheid

De identiteit en locatie van de fabrikant worden niet bekendgemaakt op de officiële EU-website, maar we hebben twee telefoonnummers gevonden. De ene lijkt in Engeland te zijn, de andere in Turkije.

Aankoopopties & Overwegingen

Eco Slim is een ongebruikelijk product omdat, hoewel het uitsluitend online wordt verkocht, klanten die een bestelling willen plaatsen dit moeten doen via een gratis Amerikaans telefoonnummer. De RRP is $ 85 (of equivalent £) per fles, maar op het moment van deze beoordeling was deze teruggebracht tot $ 40. Er zijn geen extra kosten verbonden aan verzending en, kijkend naar de algemene voorwaarden pagina op de officiële site, worden de druppels verzonden via de Royal Mail, dus het lijkt erop dat het distributiecentrum zich ergens in het Verenigd Koninkrijk bevindt.

Garantie

EcoSlim dieetdruppels worden niet ondersteund door een geld-teruggarantie.

Het komt neer op

Geen van de genoemde ingrediënten is in staat om de spiermassa te verbeteren, maar gezien de samenstelling als geheel, is het zeer waarschijnlijk dat Eco Slim het gewichtsverlies zal helpen verbeteren als de druppels worden gebruikt in combinatie met een caloriebeperkt dieet en lichaamsbeweging.
Er is echter geen feedback van klanten om aan te geven of dit zo is. De prijs is redelijk, maar er is geen geld-terug-garantie. EcoNSlim dieetdruppels zijn niet zonder potentieel, maar ze zijn niet goed te vergelijken met sommige van de andere beschikbare opties.

Aanbevolen producten voor gewichtsverlies

Hoewel dieetdruppels een alternatieve manier zijn om ingrediënten voor gewichtsverlies te introduceren, raden we aan ergens anders te kijken, vooral voor diegenen die moeite hebben met het slikken van een tablet of capsule.
We hebben onze pagina met de beste producten waarin we een opsomming geven van wat volgens ons de voordeligste afslankproducten zijn die op dit moment bestaan.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *