Nieuws

Denta Seal – adviezen, prijs, waar te kopen, origineel, klik hier,

Een overzicht van de nieuwe tandpasta DENTA SEAL . Waar te kopen en voor hoeveel, en afdichtende werking, beschrijving, componenten samenstelling, handleiding, contra-indicaties, video review en je echte comentários

DENTA SEAL tandpasta remineraliserende werkzame stof met ingang vullingsgraad. Focus:. Het wegwerken van scheuren in het tandglazuur, waardoor de kans op de ontwikkeling van cariës

Goede zorg voor de mondholte, waardoor minder naar de tandarts te bezoeken of zelfs vergeten, voorkomt schade aan de tanden.

Tandpasta Denta Seal is het aanbevolen om dagelijks te gebruiken, is het mogelijk af te wisselen met andere tandpasta. Optimaal herstel course – 4 weken, dan een pauze en kan een tweede cursus te doen

.

Farmacologische beschrijving:


 • Tandpasta DENTA SEAL is in tube 75 ml, in een vak 1 tuba.

 • Hoofdcomponent: Hydroxyapatite® (nano Mhap®), de massafractie van fluoride 0,145% F (1450 ppm). Pure fluor is niet beschikbaar.

Buy DENTA SEAL te bewerkstelligen afdichten

Op dit moment tandheelkundige producten is in de grote vraag onder de bevolking. Met de komst van nieuwe therapeutische middelen voor verschillende soorten ziekten, waaronder cariës te voorkomen.

Als u besluit te kopen DENTA SEAL om afdichting tot stand te brengen, raden wij u naar de website van de fabrikant en krijg volledige informatie te kennen.

Voor meer informatie

Afdichting tandpasta DENTA SEAL

Als onderdeel van de medische tandheelkundige tandpasta is een onderdeel van hydroxyapatiet, die helpt om de dentinetubuli af te dichten (openen). Microdeeltjes, doordringende binnen beschermt de pulp uit externe factoren (water, voedsel, lucht, stof, enz.). Wat geeft? Het verlicht eerst de pijn, wat gebeurt als het krijgen van warm of koud in de mond en versterkt het glazuur.

Afdichting tandpasta DENTA SEAL verwijdert alle bacteriën in de mondholte, scheuren en holtes. Het is bekend dat tandbederf is de beste conditie voor bacteriën, wat leidt tot de vernietiging van het glazuur van de tanden.

Dent dwingt de pasta met het effect van de sluiting en bleken maakt eigenlijk de kleur van het glazuur aanzienlijk lichter en zelfs met de blauwe tint. Dit is te wijten aan de verbetering van de reflectie oppervlak die verloren gaat als gevolg van de vorming van microscheurtjes.

De hydroxyapatiet dringt door tot in duizenden micro scheuren en vult ze. Regelmatig schoonmaken en honen, het glazuur wordt perfect wit, glad, glanzend, volledig gerestaureerd de kleur.

Denta Seal met als gevolg afdichtende: Beschrijving

De beste methode van cariës preventie en veilige methode voor het bleken van tanden is om kwalitatieve en therapeutische tandpasta gebruiken. Denta Force kunt uw gids door het leven, het geven van uw glimlach een gezonde witte uitstraling tanden. Deze tool is een doorbraak op het gebied van de tandheelkunde, zoals onderscheiden door zijn unieke samenstelling. Nanodeeltjes, vloeibare emaille

gebruikt als een gewone tandpasta voor mondhygiëne. Biedt delicate en efficiënte verwijdering van plaque, te verlichten ongemak tijdens het reinigen. Echter, het vermijdt een aantal ernstige schade aan het glazuur. De fabrikant in de gebruiksaanwijzing beschrijft de richting van het effect van de afdichtende:


 1. Betrouwbare bescherming tegen cariës tijdens het gebruik van pasta en dan 2-3 jaar. De bekleding is verzadigd met mineralen, die de ontwikkeling van de vernietiging van het glazuur belemmert.

 2. Het effect van het afdichten van de tanden vanwege microdeeltjes die microscheuren en chips herhaaldelijk dringen. Geleidelijk kristallisatie optreedt elke vorm van schade.
 3. Het bleken van tanden. Tandpasta DENTA SEAL bestaat uit nano-deeltjes, die steen, geel, invallen te verwijderen, en zeer snel bleekt glazuur tot een perfecte witte.
 4. vernietigt geschilderd plaque, elimineert (remt) de vorming van Tandsteen, elimineert slechte adem.
 5. Heeft een anti-inflammatoire, antibacteriële en sterke desodoriseren actie.
 6. OL>

  De voordelen van de DENTA SEAL in prijs, zoals in tegenstelling tot elke vorm van tandheelkundige ingrepen, zoals het bleken van tanden, Denta Seal: pijnloze, goedkope en veilige oplossing voor de mond. Wanneer een mechanische verbetering kan schaden glazuur, dat vroeg of laat zal leiden tot het dunner worden en de vorming van tandcariës.

  Tandpasta DENTA SEAL: beschrijving van componenten

  Het belangrijkste onderdeel dat is onderdeel van het genezingsproces plakken: Hydroxyapatite®. Als iemand niet weet, juist omdat het onze email. Hiervoor synthase component gebruikt schelpen, soortgelijke samenstelling als menselijke tanden en nog sterker.

  Nanodeeltjes van hydroxyapatiet in de vorm van vloeibare emaille hoofdcomponent een stof die minder gevoelig, brandpunten van demineralisatie en stopt het proces van tandbederf.

  Een stof die kan passen in het glazuur van de tanden en seal scheuren, noemde Hydroxyapatite® zij zelf glazuur en wordt gesynthetiseerd uit zeeschelpen. Zij snel dieper doordringen en vul de scheuren, dan worden ingebed in het kristalrooster. Dus is de versterking van de getroffen gebieden. In de samenstelling natriumfluoride.

  Verdere ingrediënten: cocamidopropylbetaïne, glycerine, pentanatriumtrifosfaat, Alumina, natriumlaurylsulfaat, AromaTitanium Dioxide, carrageenan, Natriumfluoride, natriumsaccharine, natriumhydroxide, PEG-6, limoneen, CI 74160, CI 74260, Aqua, sorbitol, siliciumdioxide, xanthaangom,

  Handmatig om tandpasta DENTA SEAL

  Wij herinneren u eraan dat deze tandpasta niet alleen bleekmiddel, maar ook remineralisatie, die het mogelijk maakt om preventieve maatregelen in huis te nemen.

  Alles werd veel eenvoudiger:

  Voor het gebruik van DENTA SEAL om afdichting tot stand te brengen, lees de instructies. Ze zijn allemaal beschikbaar geschreven:


 • Als u een kleine hoeveelheid aan op vochtig tandenborstel bellen;
 • Poets je tanden minstens twee minuten;
 • De beweging is strikt op en neer;
 • vervolgens in een cirkelvormige beweging gedurende een minuut;
 • spuwde de resten en spoel je mond met warm water;
 • Gebruik ”s morgens en” s avonds.

Contra Denta Seal

remineraliserende tandpasta Denta van de macht is absoluut veilig. Dit bevestigt het feit dat het kan worden gebruikt door zwangere of zogende vrouwen. In de samenstelling van onschadelijke, hypoallergene componenten. In tegenstelling tot andere fondsen, minder onschuldig, zijn er enkele component zoals fluor.

Volgens de artsen, gebruiken DENTA SEAL als de enige (primaire) betekent dat het maakt niet uit dat er problemen zijn met je tanden of vingers nog.

Nu, vele deskundigen beweren over dit geld omdat ze weten wanneer het zal worden uitgebracht in de massa, de significant lagere opbrengsten van de klinieken en centra. Natuurlijk, terwijl de prijs niet te laag is, maar als je rekening houdt met de prijzen van tandheelkundige diensten …

DENTA SEAL is de enige pasta ter wereld, die van de eerste aanvraag bleekt de tanden zonder nadelige gevolgen voor het glazuur.

comentários over DENTA SEAL op het forum

Deze tool kreeg veel opmerkingen over tandpasta met het effect van de sluiting en whitening DENTA SEAL. Op het forum van de enige echte feedback die u kunt laten.

Dit is een echte doorbraak voor thuis tandheelkundige zorg, met inbegrip van preventie en behandeling. En dit alles dankzij de hydroxyapatiet. Pasta van de eerste dagen, vanaf het eerste moment van contact met de tanden doen hun werk met een garantie voor succes.

Deel de post “DENTA tandpasta SEAL in plaats daarvan de zeehonden”

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *