Nieuws

Bracelet Bianchi Bestel hier!
De auteur van deze toelichting is de lengte gereisd en breedte een groot eiland, 100% bestaat uit zwarte «BRACELET BIANCHI». Madeira – de favoriete wijn van Grigori Raspoetin … (?). Madeira allerlei mooie, maar ook beschaafd. In hotels en souvenirwinkels Chinese producten met lokale motieven en uitzicht op tot 80%, maar geen Byanshi. Maar in de souvenirwinkels in continentaal Europa Byanshi reeds verkocht flink.


Ik bestel de armband voor de tweede keer, de eerste keer veroordeeld tot een andere site voor 990rub in het verzenden verscheen normale plastic armband, huilend mijn geld …. Koop alleen een armband op

de officiële website, zul je jezelf te beschermen tegen het kopen van een nep. Tegen de achtergrond van de grote populariteit van Byanshi, evenals zijn beperkingen groot aantal imitaties op de markt verschenen. Meestal onder het mom van Byanshi verkocht totaal andere steen. Typisch, bij de toepassing van armband tastbare verbeteringen zijn merkbaar binnen een paar uur.


Free verzoek aan Rusland

En we zijn nu moeilijk om een ​​goede houding te wijten is aan de Chinese handelaren en fabrikanten. Inbegrip van producenten van allerlei rommel in heldere verpakking. Daarbij, de Chinezen proberen natuursteen en echt goud te kopen.


Terwijl de maximale helende werking wordt alleen bereikt met verlengde afgifte en voortdurende slijtage. Speciale kennis en vaardigheden in de toepassing van de armband is niet vereist. Noem de basisregels te volgen. Vertrouwd te maken met stenen, kunt u bij ons op kantoor leven op afspraak. Gemaakt van hetzelfde materiaal als de armbanden gemaakt van zwart “jade” (?) Byanshi.


Ik kocht deze armband, want ik werd gekweld door de druk. Ik begon het regelmatig dragen, en nu voel ik me goed. Ziet er stijlvol en mooi, je kunt dragen met alle combinaties van kleren. Soms is de pijn die ik zet de band om de tempels. Anatoly Ivanovitsj, armbanden met een lagere prijs dan de officiële (Rusland deze 2900rub) 100% fake!


Echter, op sites in China worden verkocht onder de Chinese naam van basalt stenen. Werken nauw samen met de vertegenwoordigers van China meer dan zes jaar, hebben we veel geleerd, ook over de mentaliteit van het Chinese volk.Maar in de afgelopen jaren als gevolg van de populariteit van het kopen van de armbanden van dit soort materiaal, de armband zal een zeldzaamheid geworden. Maar zelden zijn mensen die willen kopen, de vangst van de gewetenloze winkels die verkopen namaakgoederen.


  • Geen wonder dat de heersers van China laat hem niet los, zelfs voor een moment.
  • Gewicht terug snova.Etot steen en wordt beschouwd als de meest krachtige amulet.
  • Misschien is er niet volledig in de wereld persoon, ten minste een keer niet proberen te gaan op een dieet.

Het effect van Byanshi Armband uit China:

«Awesomeness” Chinese kwaliteit doordringt de volledige productie van

China. Hier zijn we, bijvoorbeeld, produceren een inrichting voor trommelstenen.


Als het ongemak punt, is het voldoende om de riem aan het getroffen gebied en na een paar minuten van aangename warmte verspreiden door zijn lichaam, de pijn zal achteruitgaan. Als de patiënt een ernstige ziekte heeft geleden, chronische aandoeningen moeten sieraden te dragen bij de hand voortdurend. Masseer zwarte nefritis gebruikt voor hoofdpijn, hoge bloeddruk, vermoeidheid.

BRACELET BIANCHI

Als een “blind” gebruikt om de klok draaiende assen Chinese metal. Ontwikkeld een schacht 20 dagen continu gebruik. Natuurlijk, vroeger of later te leren, laten we zeggen, de bewakers van de Chinese “Grote Sprong Voorwaarts”. Natuurlijk, ze leren, maar iets wat ze zijn de fouten van anderen, bedriegen met de hulp van vele “nationale” bemiddelaars zijn veel mensen die niet zo kwaliteitsproblemen betreft leren. Basalt is de meest voorkomende stollingsgesteente op de grond.


BRACELET BIANCHI black jade

En kopers zijn de ergste in de ware zin van het woord. En het prijsvoordeel van Chinese goederen betaalde bijna 16-urige werkdag en een werkelijk fantastische Chinees (?) De kwaliteit van de geproduceerde goederen.Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *