Beleid voor site-sponsors

Site waardeert het feit dat bedrijven met consumentenproducten een aanzienlijke invloed hebben op de gezondheid van consumenten. Het sponsorschap van Site komt in de vorm van adverteren, waardoor Site haar lezers gratis informatieve en relevante content kan bieden.

Site richt zich alleen op het bieden van kansen aan hun sponsors om hun producten en diensten aan consumenten te verkopen.

Het netwerk is gericht op het creëren van een platform dat lezers kunnen gebruiken om zichzelf te bekrachtigen. Dankzij het sponsorbeleid kan het netwerk blijven groeien en uitbreiden. De educatieve inhoud op de website informeert lezers die hen in staat stellen om geïnformeerde gezondheids- en levenskeuzes te maken.

Site praat over verschillende onderwerpen, waaronder fysieke activiteit, gezonde voeding, veiligheid en preventie en welzijn. Het netwerk biedt de lezer ook tips over hoe je een evenwichtige en gezonde levensstijl kunt bereiken.

Sitedoelen

Het netwerk is bedoeld om de gezondheid van lezers van over de hele wereld te verbeteren door hen educatieve inhoud over gezondheid te bieden.
Site richt zich op het ontwikkelen van betrouwbare en relevante materialen en hulpmiddelen voor de gezondheid. De educatieve inhoud moet gebaseerd zijn op feiten, recent onderzoek en gezondheidsstatistieken.
Het netwerk richt zich ook op het sturen van zijn lezers positieve gezondheidsboodschappen.

Redactiebeleid en inhoudsontwikkeling

Volgens het beleid van het netwerk wordt inhoud op elk gewenst moment geschreven en beoordeeld door gekwalificeerde editors.

Openbaarmaking van partnercompensatie

De openbaarmaking is van toepassing op de website van het netwerk, inclusief maar niet beperkt tot zowel mobiele als online versies van de websites van de Site. De informatie wordt verstrekt om de financiële relatie van het netwerk met zijn gelieerde ondernemingen, sponsors, adverteerders en andere derde partijen die op de website verschijnen, te helpen vrijgeven.

Sommige artikelen op de website zijn gekoppeld aan bepaalde services en bronnen die zich richten op het bouwen en promoten van merken en producten. Het netwerk behoort toe aan individuele geselecteerde partnerprogramma’s. Het maakt een commissie wanneer een lezer ervoor kiest om te kopen via de aangeboden affiliate links. Site onthult volledig hun relatie met de adverteerders en stelt lezers gerust dat financiële prikkels geen invloed hebben op wat er over het product of de dienst wordt gepubliceerd.

De gelieerde partijen kunnen te allen tijde worden gewijzigd op basis van wijzigingen. Lezers kunnen eventuele vragen, opmerkingen of zorgen aan het personeel op de Site sturen via het online formulier. Gebruikers kunnen ook vragen stellen voordat ze een aankoop doen via de affiliate links op de website.

Lezers worden geadviseerd om de informatie op de website niet te gebruiken als een vervanging voor professioneel medisch advies of behandeling voor een gezondheidstoestand. De informatie op de website mag niet worden gebruikt om een ​​medische aandoening te diagnosticeren of te behandelen zonder een gekwalificeerde medische expert te raadplegen.