Potentie

Atlant Gel Review: werkt het? Bijwerkingen, zwendel, ingrediënten

Atlant Gel Review: werkt het? Bijwerkingen, zwendel, ingrediënten

Atlant Gel beoordelingen

Atlant Gel probeert mannen naar binnen te halen door beloften van groei naar mythische proporties en goddelijke vaardigheden, mits je hun product gebruikt. Ik ben nog steeds bijzonder onder de indruk van de claims en het bewijs dat wordt aangeboden ter ondersteuning van de geldigheid van claims om de mannelijke omvang en prestaties te verbeteren.

Bedrijf achter Atlant Gel

Het bedrijf goed, wat is er om te zeggen dat ik het dichtste bij het vinden van informatie over het bedrijf kon komen, was een Vietnamese pagina die naar een studie van de Universiteit van Californië verwijst en biedt u aan om de gel van de fabrikant te kopen, maar van 6-7 sites uit de hele wereld wereld kan niemand informatie geven over wie dit wonderproduct produceert.

Atlant Gel Claims

Alle sites claimen het volgende: grotere lengte en omtrek van erecties; het gebruik van het product zorgt voor langdurige seksuele ervaringen met ongeveer 3 uur; totale penisgrootte wanneer zowel zacht als hard; verhoogde / verbeterde bloedsomloop in lid en gevoeligheid voor betere orgasmen.

Atlant Gel Ingrediënten

De sites scheppen allemaal op dat de ingrediënten een gepatenteerde blend zijn, hoewel sommige sites vermelden dat het bevat: Milk Thistle; Melk Millet; Groene sinaasappelen; Eiwithydrolysaten; Verbena; Fruitzuren; Hyaluronzuur A; Propyleenglycol; Dimethiconum A; Menthol-extract; Barnsteenzuur; Natrium boding agent; Tridect bindt actieve verbindingen Hyaluronzuur A. Hoewel nog steeds niet helemaal zeker wat er precies in deze gel zit of dat de claims dat het een natuurlijk versterkingssupplement is, kloppen.

Hoe werkt Atlant Gel?

Vermoedelijk werkt dit product door het uitbreiden van de bloedvaten, wat zorgt voor een betere bloedcirculatie, het verlagen van stresshormonen en een betere oxygenatie van het bloed naar de penis, waardoor de penis rechtop blijft staan. Dit product is zogenaamd hypoallergeen en niet-verslavend. Het idee is om een kleine hoeveelheid gel langs de penis aan te brengen en gedurende 10-15 minuten in de huid te masseren (niet tot het punt van opwinding). eenmaal daags voor maximaal effect, wordt het aanbevolen om het na het douchen aan te doen en 15-30 minuten voor de geslachtsgemeenschap.

Atlant Gel resultaten

Volgens alle sites zou je ongeveer een halve inch lengte toename tegen het einde van de eerste twee weken met drie weken moeten zien. De duur van het vrijen neemt toe en met een lengte van vier weken zou de lengte met anderhalve centimeter tot twee inches toegenomen moeten zijn. Drie sites die Atlant Gel verkopen, hebben beoordelingen waarin staat dat de gebruikers een groter formaat en uithoudingsvermogen hadden, evenals verbeterde erectietijden, maar er zijn geen studies weergegeven met iets anders dan mond-tot-mondreclame.

Waar kunt u Atlant Gel kopen?

Als u zich afvraagt waar u dit nieuwe wonderproduct kunt kopen, zoek dan niet verder dan uw dichtstbijzijnde internetbrowser. Er zijn wereldwijd meerdere sites die u aanbieden dit product te verkopen.

Is Atlant Gel een scam?

U vraagt zich misschien af of dit een oplichterij is … het lijkt zeker op enkele van de toevoegingen die worden gedaan voor garcinia cambogia en andere producten voor gewichtsverlies, maar de productafbeeldingen en websitebeoordelingen lijken iets overtuigender.

Atlant Gel bijwerkingen

Er zijn blijkbaar geen neveneffecten op het gebruik van dit product, althans volgens de beschikbare informatie zoals eerder vermeld, het product is vermoedelijk hypoallergeen en bevat geen bekende verslavende ingrediënten die bij de vervaardiging ervan zijn inbegrepen.

Eindoordeel

Over het algemeen zou ik zeggen dat dit een product is dat op risico van de gebruiker wordt genomen, het zou verbazingwekkend kunnen zijn en alles doen wat is vermeld, of het zou gewoon een andere oplichtingzwendel kunnen zijn.

Marjoleine Nines

In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn .
Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben.

Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus.
Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *