Nieuws

Agromax beoordelingWaar te koop-buy biofertilizers Agromax Makhachkala

In VLSI geïmplementeerd dienst Alles over de bedrijven en de eigenaren. Het maakt het mogelijk voor een paar seconden om volledige informatie over een bedrijf te krijgen. Agromax geheim in een groot aantal unieke heilzame bacteriën die doordringen in het wortelstelsel van planten en ontwikkeling ervan te versnellen, en in een mengsel van zeldzame mineralen. Een grote concentratie van meststoffen draagt ​​bij tot de hoge vruchtbaarheid, zelfs in extreme klimaten en arme grond.


Ze zijn gemakkelijk te gebruiken voor het spuiten van kunstmest op de grond tijdens een schrijnende

speciale landbouwmachine. Spuiten planten biofertilizer Agromax alleen bij zonsondergang uitgevoerd. Het is noodzakelijk om rekening te houden met de aanbevelingen van de fabrikant.


Dit wordt vergemakkelijkt door een gevarieerde vorm van afgifte en verpakking. De meststof wordt geproduceerd in de vorm van poeder, pasta, geconcentreerde vloeistof. U kunt kopen om een ​​kleine tube pasta of poeder pakket te geven. Voor agrarische gebieden zijn perfect voor het verpakken in de kantines en grote pakketten.


Dit privacybeleid van persoonsgegevens (hierna te noemen – de Privacy Policy) is van toepassing op alle informatie van “MegaOpt24” kan krijgen over een klant of partner tijdens het gebruik van de site – Vandaag, op verschillende niveaus, de boeren weten heel goed dat zonder kunstmest Agromax groeien genoeg kwaliteit en een goede oogst is problematisch. Daarom wordt deze tool niet alleen gebruikt tuinders, maar ervaren de boeren.


Volgens de code van het bedrijf, genaamd EDRPOU, is het mogelijk om erachter te komen welke plaats is het business – to « ‘Agromax’» Het Poltava, in onze catalogus met de letter A. De wettelijke adres van de rechtspersoon 36.007, de stad van Poltava, M.BIRYUZOVA STREET, HOUSE 47, evenals meer gedetailleerde informatie is te vinden in de volledige versie van onze service. Code van Enterprise in onze catalogus bevat informatie over de eigenaren en ondertekenaars naam, voornaam en familienaam van deze personen.


Agromax – is een grote stap naar de bodemstructuur en de teelt van milieuvriendelijke producten te verbeteren. Onze missie – om AgroCentre “Agromax” bieden de consument een volledig assortiment van agrarische sector goederen en diensten door het verstrekken van meststoffen, zaden consulting landbouwkundigen en het opkopen van de oogst. Pootmachines – landbouwmachines, ontworpen voor hoogwaardige inline begrafenis van zaailingen van diverse groenten. In de regel worden ze gecombineerd en kunt u om kunstmest te maken en trek de mulch rechtstreeks tijdens de landing operaties. Site Administration heeft het recht om wijzigingen aan dit privacybeleid te maken zonder de toestemming van de gebruikers / klanten.


Bij het kopiëren van materialen van de hyperlink op -org.com vereist. Het bevat alle voedingsstoffen die nodig zijn voor een goede groei en ontwikkeling van groentegewassen. Het grootste deel van de nutriënten in gecheleerde vorm, die volledige digestie planten garandeert. Effectieve organische meststof voor alle gewassen.


Het bevordert de actieve

groei, herstelt en versterkt de plant. Middelen die in een handige verpakking – in de vorm van sachets, waarvan de inhoud is bedoeld voor verdunning in 10 liter water

.

✔ Buy-Kunstmest Agromaks mogelijk in landen zoals:

De bestanddelen worden snel opgelost onder grondig mengen van de werkoplossing. Waardebepaling van de transparantie van informatie is een analytisch indicator wordt berekend op basis van publiek beschikbare informatie over de activiteiten van de juridische entiteiten. Gesprekken worden per telefoon geaccepteerd (meer contacten die u kunt op de officiële website Agromax.ru). Graan reinigen – dit is een van de belangrijkste fasen van de verwerking van graan. “Agromax” biedt u moderne high reinigingsmachines in staat is het uitvoeren van doeltreffende sorteren van grote hoeveelheden graan en de zuivering ervan om voedsel van de voorwaarden te kopen.


Beheer verzamelt statistieken over IP-adressen van zijn gebruikers. Deze informatie wordt gebruikt om de technische problemen te identificeren en op te lossen, om de wettigheid van de reclame-bedrijven en financiële betalingen te regelen. Persoonlijke gegevens die zijn toegestaan ​​voor de verwerking in dit privacybeleid, verkrijgbaar bij de gebruiker / klant door het invullen van het inschrijfformulier op de site bekend is met dit beleid, met haar eens en gaat ervan uit gespecificeerd in haar rechten en plichten. Toediening van deze site van de “MegaOpt24” valideert de persoonlijke informatie die door gebruikers van de site.  • no translation vіogrowUdobrenie geweldig!
  • Maar vorig jaar, toen we probeerden deze meststof.
  • Alle foto’s gegroeid met het gebruik ervan.
  • groenten en fruit is niet alleen langer, maar ze zijn lekker en nuttig.
  • het land hebben we een zeer slechte rotsachtig en de oogst was altijd bescheiden.

Agromax

Key personen van dit bedrijf – Hoofd Vusik Gennady Ivanovich, vereffenaar Vusik Gennady Ivanovich, evenals de oprichters Vusik Gennady Ivanovich. In de volledige versie van de beschikking van de arresten van het bedrijf systeem, gegevens van de belasting te registreren en het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap. Company Ownership – Private PIDPRIEMSTVO. Zie andere bedrijven in Poltava of in een map op de letter A.


Customer reviews:

pagina is geen officiële site van het bedrijf. Informatie is een verkennend karakter, verzameld uit openbare bronnen, en

kunnen onjuist of verouderd zijn.


«Agromax» is bedoeld voor pre-behandeling van zaden en bladbemesting gewassen, boomgaarden en wijngaarden. Heeft een anti-stress en stimulerend effect, verhoogt de fotosynthetische activiteit, verbetert het metabolisme van eiwitten, verhoogt de weerstand tegen ongunstige omgevingsfactoren. Ook maken we voorraad oplossingen voor de glastuinbouw op verzoek van de klant. Agromax – het Optimization – de opbrengst toeneemt met minimale investering

.

Calcium – versnelt de kieming van zaden van invloed op de vruchtbaarheid van de bodem, versterkt het plantenweefsel. De belangrijkste profiel van de onderneming – het is reserve-onderdelen en apparatuur voor de pluimvee-industrie, vee en kassen

.

Voor dit privacybeleid en de relatie tussen de gebruikers / klanten en Administratie Site gelden de huidige wetgeving van de Russische Federatie. Voor het aanbrengen van de rechtbank voor geschillen die voortvloeien uit de relatie tussen de gebruiker / klant Site en Sitebeheer, is het verplicht de presentatie van de vordering (schriftelijk voorstel over de vrijwillige beslechting van het geschil). Gebruiker / klant is verplicht zorg te dragen voor tijdige wijzigingen in de reeds verstrekte informatie, de actualisatie nemen, anders LLC “MegaOpt24” is niet verantwoordelijk voor de niet-ontvangst van de kennisgeving, de goederen / diensten, enz. Neem voorzorgsmaatregelen om de vertrouwelijkheid van de persoonlijke gegevens van de gebruiker / klant in overeenstemming met de normaal gebruikte om dit soort informatie te beschermen in de bestaande zakelijke praktijken procedure te beschermen.


Het beheer van deze site, samen met de gebruiker / klant neemt alle nodige maatregelen te nemen om de verliezen of andere negatieve gevolgen als gevolg van het verlies of de openbaarmaking van persoonlijke gegevens van de gebruiker / klant te voorkomen. In geval van verlies of openbaarmaking van persoonsgegevens Toediening van deze site informeert gebruikers / klanten van het verlies of de openbaarmaking van persoonsgegevens.


In geval van onenigheid met de voorwaarden van het privacybeleid van de gebruiker / klant moet stoppen met het gebruik van de site Ltd “MegaOpt24”. Op verzoek kunnen leveren ook andere diensten en bedrijven, waaronder de levering van het vervoer over lange afstand in overeenstemming met de truckers. Spuiten – net als in de groei van de cultuur tijd, en tijdens de bloei en vruchtvorming. Het wordt aanbevolen om te spuiten tijdens of na zonsondergang. Met zo’n rijke samenstelling van de meststof Agromax wordt een grote hulp truckers en boeren.


Week de zaden die met verschillende tijdstippen – groene zaden in een oplossing van 12 uur laat staan; zaden van verschillende soorten tomaten, kool – geweekt gedurende 48 uur; zaden van andere groenten – tot 24 uur te weerstaan. Ik wil orde en proberen op hun zomerhuisje meststof Garden forte. Prijs, echter, beten.


Rubrieken

functionele winnowing apparatuur maakt het ook voor de bereiding van zaden voor opslag of aanplant. Nieuwe ontwikkeld door Russische wetenschappers, getest en gepatenteerd. Wordt al gebruikt voor massa-oogst op de boerderijen, omdat het kan verhogen de vruchtbaarheid van de bodem is bijna 7 keer. VLSI – een netwerk van zakelijke communicatie

.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *