Woszczyna mycosis Ohae harige huid Hoofd

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Wasmycose in de hoofdhuid wordt veroorzaakt door antropofiele schimmels, waarvan de sporen chaotisch in het haar worden verspreid. Het is typerend dat er binnenin gasbellen zijn.

Wszczyna-mycose treft kinderen in de eerste plaats, maar de veranderingen in deze vorm van mycosis blijven vaak ook bestaan na de puberteit van seksuele adolescentie. Infectie kan optreden bij volwassenen door direct contact of met geïnfecteerde objecten. Ziekte-uitbraken worden gekenmerkt door het optreden van zogenaamde “epidemische ziekten”. wasachtige schijven en littekens gepaard met haaruitval.

Symptomen van Wax Mycosis in harige hoofdhuid

De houtachtige schijven die worden waargenomen in deze vorm van mycose zijn in feite schimmelkolonies, ze hebben het karakter van diep geelgekleurde korstjes. Ze variëren in diameter van enkele millimeters tot maar liefst 1-2 centimeter. Nadat ze zijn verwijderd, blijven de littekens achter en treedt permanent haarverlies op.

Het haar is ook ruw en droog. In de lamp van Wood zien we matte groene verlichting van uitbraken van ziekten. De ziekte kan ontypische anesthetische vormen hebben: roos-achtig en psoriasisachtig.

Diagnose van Wax Mycosis in harige hoofdhuid

De basis voor de diagnose van Woli-hazelmycose is het optreden van typische klinische kenmerken van ziekte-uitbraken, evenals de chronische aard van laesies met littekens en permanente alopecia. Het resultaat van het mycologisch onderzoek is doorslaggevend.

Het onderscheid tussen woszczyna-mycose en woszczyna-mycose moet in de eerste plaats rekening houden met de stammen van woszczyna-mycose in de harige hoofdhuid, aangezien het type dat met de schedelhuid loopt over het algemeen niet moeilijk te diagnosticeren is. Sommige variëteiten moeten worden onderscheiden van psoriasis of roos.

Behandeling van wasmycose in harige hoofdhuid

De behandeling van Wszczyna-mycose is meestal lokaal van aard, preparaten met antischimmelwerking in de vorm van zalven, crèmes, shampoos of voetafdrukken worden rechtstreeks op huidletsels gebruikt. Een dergelijke behandeling is gewoonlijk effectief en er is geen behoefte aan orale antischimmelmiddelen.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*