Voortijdige ejaculatie Sperma

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het is moeilijk om voortijdige ejaculatie in het algemeen te definiëren, en de definitie van voortijdige ejaculatie is niet duidelijk. Deze afwijking moet niet alleen worden overwogen in termen van tijd, maar ook in termen van seksuele tevredenheid van beide partners.

Het grootste probleem bij premature ejaculatie is het gebrek aan voldoende controle over ejaculatie, waardoor het onmogelijk is seksuele voldoening van partners met hun leven te bereiken.

Verdeling van de ejaculatie van voortijdig sperma

Voortijdige ejaculatie van sperma kan primair of secundair zijn. Een secundair type stoornis komt bij mannen voor op een bepaald punt in hun leven, voordat het probleem zich niet voordeed.

Secundaire premature ejaculatie wordt meestal veroorzaakt door organische factoren, zoals ziekten van het zenuwstelsel, de prostaatklier of farmacologische preparaten.

Vroegtijdige ejaculatie van sperma van primair karakter wordt gekenmerkt door de afwezigheid van normale ejaculatie in de vorige levensperiode. Dit probleem treft jonge mannen. Dit is vaak te wijten aan functionele redenen, b.v. verschijnt in de loop van reflex hyperactiviteit of verhoogde penisrespons op actieve stimuli.

Er is een groep mannen die goed reageren op psychotherapie, omdat de oorzaken van voortijdige ejaculatie van sperma van het primaire type psychogeen kunnen zijn.

Diagnose van ejaculatie van voortijdig sperma

In het diagnostische proces van ejaculatie van voortijdig sperma is een correct verzameld interview belangrijk. Het belangrijkste is om onderscheid te maken tussen ejaculatiestoornissen en penis-erectie-afwijkingen.

Deze problemen gaan vaak samen. Het is ook belangrijk om onderscheid te maken tussen primaire en secundaire aandoeningen veroorzaakt door organische problemen en hun diagnose en behandeling is essentieel voor de behandeling van voortijdige sperma-ejaculatie.

Behandeling van ejaculatie van voortijdig sperma

De behandeling van voortijdige ejaculatie van sperma hangt in de eerste plaats af van de oorzaak die de verstoring veroorzaakt. De basispreparaten die in de therapie worden gebruikt, zijn geneesmiddelen die de serotonineheropname blokkeren, b.v. paroxetine, fluoxetine, sertalin. Clomipramine kan ook worden toegediend.

Op psychotherapie gebaseerde behandelingen voor vroegtijdige ejaculatie van sperma (gedragstherapie) zijn momenteel belangrijk bij patiënten met primaire aandoeningen, met name zintuiglijke overgevoeligheid.

In dergelijke gevallen kunnen zalven en crèmes met lokale anesthetica ook worden gebruikt om de eikel te smeren. Momenteel worden psychotherapeutische methoden niet gebruikt in gevallen van secundaire premature ejaculatie, zoals in het verleden.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*