Voorbereiding In dergelijke onderzoeken kan oraal gebruik worden gemaakt

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Bij de diagnose van aspirine-astma is een zorgvuldig verzamelde medische geschiedenis van fundamenteel belang, rekening houdend met de ingenomen medicijnen (niet alleen acetylsalicylzuur, maar ook andere niet-steroïde anti-inflammatoire middelen).

Om de diagnose aspirine-astma te bepalen, kunnen provocerende onderzoeken ook worden uitgevoerd, waarbij de patiënt wordt blootgesteld aan een farmacologisch preparaat en de reactie van het lichaam wordt gadegeslagen, maar dit zijn gevaarlijke tests, die moeten worden uitgevoerd onder strikt toezicht met de apparatuur die is voorbereid in bereidheid om de gezondheid en het leven van de patiënt te redden.

Het preparaat kan in dergelijke proeven oraal, inhaallijk of intranasaal worden toegediend. Deze tests mogen niet worden uitgevoerd bij patiënten met een voorgeschiedenis van kortademigheid na aspirine of andere ontstekingsremmende geneesmiddelen.

Behandeling en preventie van aspirine-astma

Niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen komen steeds vaker voor en worden daarom vaker gebruikt. Velen van hen worden zonder recept verkocht, vaak als preparaten die zijn samengesteld uit verschillende farmacologische substanties. Daarom moeten patiënten specifiek worden geïnformeerd over geneesmiddelen die luchtwegcontracties kunnen veroorzaken bij mensen met overgevoeligheidskenmerken.

De arts moet een lijst verstrekken van de geneesmiddelen die zijn verboden voor elke patiënt met een vastgestelde overgevoeligheid voor aspirine en aangeven welke veilige geneesmiddelen kunnen worden ingenomen. Bovendien moeten patiënten uitvoerig worden geïnformeerd over de additieven die in de geneesmiddelen aanwezig zijn (bijv. Het geneesmiddel, de geneesmiddelen, de geneesmiddelen, enz.). conserveermiddelen en voedselkleuren), die een vergelijkbare reactie van het organisme bij gepredisponeerde personen kunnen veroorzaken.

Wanneer aandoeningen met betrekking tot het gebruik van aspirine of andere niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen optreden, is de basisbehandeling de onmiddellijke stopzetting van het medicijn en het vermijden ervan in de toekomst. Bovendien kunnen corticosteroïden worden gebruikt om de ernst van ziektesymptomen onder controle te houden en te verminderen.

Vaak is het echter, met name bij meer ernstige vormen van de ziekte, niet mogelijk om de symptomen onder controle te houden met behulp van zelfs hoge doses corticosteroïden.

Prognose van aspirine astma

Prognose van aspirine-astma hangt voornamelijk af van de snelheid waarmee de ziekte wordt gediagnosticeerd, het stoppen van de toediening van het geneesmiddel en de ernst van de aandoening. Als de symptomen onder controle zijn, is de prognose over het algemeen goed als het preparaat dat verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de ziekte in de toekomst niet meer wordt gebruikt.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*