Voedselsysteem ziekten

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Azoren zijn samengeperste tumoren (bolvormige wezens) gevormd in de maag van het materiaal dat daarin aanwezig is. Phytobesoar is een conglomeraat van vezels, dat wordt gevormd uit vezels en plantenresten, trichobesoar wordt geassocieerd met het inslikken van haar, er zijn ook tandenloze substanties geassocieerd met slikmedicijnen – pharmacobesoresis. Haar eten is een trichofagie. Alle lagomorfen zijn pathologisch, meestal bij individuen.

ziekte van Crohn

De ziekte van Crohn wordt geclassificeerd als een rij van niet-specifieke granen. Naam van de ziekte (Morbus Leśniowski – Crohn, lleitis termmalis, lleitis regionalis) komt van de namen van de Poolse artsen Antoni Leśniowski en Bernard Crohn, die de ziekte hebben beschreven. De ziekte van Crohn is een chronische ontstekingsziekte van de kanaalwand.

Viscerale ziekte (coeliakie)

Viscerale ziekte (coeliakie, coeliakie, glutenintolerantie, gluten-enteropathie, viscerale spoil) is een syndroom van symptomen van absorptiestoornissen. Het veroorzaakt schade aan de darmvlokken. Deze ziekte wordt veroorzaakt door intolerantie voor gluten in granen. Viscerale ziekte is geassocieerd met overmatige immuunrespons op gliadine (glutenfractie, tarwefractie). Ziekte.

Whipple disease

Whipple disease (Morbus Whipple, intestinale lipodystrofie) is een zeer zeldzame darmaandoening. Whipple disease manifesteert zich door koorts, diarree, buikpijn, gewrichtsaandoeningen, lymfadenopathie, aanzienlijk gewichtsverlies, hyperpigmentatie en serumontsteking. Na verloop van tijd kan het optreden bij volwassen coeliakie (aandoeningen van de spijsvertering en intestinale absorptie).

Exsudaat Gastroenteropathie

Gastroenteropathie (Gaffroenteropathia exsudativa) is een ziekte geassocieerd met overvloedig eiwitverlies aan het maagdarmkanaal. De eiwitsynthese in de lever is niet in staat om het verlies bij te houden. De resulterende hippoproteïnemie leidt tot oedemen en laesies in de lichaamsholten. Exsudaat hyperopathie komt voor bij de ziekte van Menetrier in de idiopathische vorm die geassocieerd is met.

Darmtuberculose

Secundaire gastro-intestinale tuberculose is een ziekte geassocieerd met longtuberculose. Het ontwikkelt zich wanneer geïnfecteerd sputum wordt ingeslikt. Primaire darmtuberculose (Tuberculoats intestinorum) is een zeer zeldzame ziekte als gevolg van de consumptie van besmette melk of melkproducten. Het komt voor in gevallen van onjuiste en onvoldoende controle op fokrunderen.

Tuberculeuze peritonitis – TAG

Tuberculose (Peritonitis tuberculosa) is een gevolg van de secundaire lokalisatie van de ziekte via de hematogene route of door de overgang van nabijgelegen organen. Het treft mensen van alle leeftijden, en de loop ervan is chronisch. Klinische vormen van tuberculose peritonitis De volgende vormen van tuberculose peritonitis worden onderscheiden: – exudaat peritonitis -.

hyperbilirubinemie

Hyperbilirubinemie is een ziekte die zich manifesteert in verhoogde niveaus van bilirubine in het bloedserum. Symptomen van geelzucht, d.w.z. m., Verschijnen bij de patiënt. oa gele ogen, huid- en slijmvliesknoppen. Hyperbilirubinemie omvat: de ziekte van Gilbert De ziekte van Gilbert is de meest voorkomende vorm van hyperbilirubinemie. Gilbert’s ziekte is een ziekte.

Absorptiestoornissen

Secundaire aandoeningen van absorptie (stoornissen van resorptie) treden voornamelijk op in het geval van verwijdering van de maag (resectie), aanwezigheid van maagkanker, pancreasfibrose, ernstige geelzucht, ernstige diabetes, lambliose, hormonale stoornissen, enz. Ingeboren absorptiestoornissen Ingeboren ziekten omvatten : m. in: Cystynurie Cystynurie is een aangeboren assimilatie-aandoening.

Gevoelige darm

Colon irritabile, colitis spastica is een chronische functionele colorectale ziekte van verschillende ernst en ernst. Vaak wordt de term prikkelbare darm ook gebruikt voor het beschrijven van aandoeningen die colitis mucosa worden genoemd. Binnen het bereik van functionele veranderingen die kenmerkend zijn voor deze ziekte, moet verhoogde mucussecretie, die zeer vaak voorkomt, worden genoemd.

Pancreas steen

Pancreatoliihiasis ontwikkelt zich als kleine grijze stenen worden gevormd in de pancreasbuizen, voornamelijk bestaande uit carbonaat en calciumfosfaat en enkele aminozuren. Deze stenen vormen zich meestal in de kop van de pancreas en kunnen langs de hele lengte van het orgel voorkomen. Ze zijn klein en rond of cilindrisch van vorm. Soms omvatten overvloedige verkalkingen het hele vlees.

Secundaire constipatie en habituele constipatie

Secundaire constipatie, of stoelgangproblemen, behoren tot de meest voorkomende gastro-intestinale stoornissen. Obstipatio habitualis (Obstipatio habitualis) wordt veroorzaakt door psychogene factoren (schaamte, terughoudendheid, eeuwige haast). Gebruikelijke constipatie is een veel voorkomend probleem, maar wordt vaak snel gediagnosticeerd, zonder de oorzaken van secundaire constipatie uit te sluiten. Oorzaken van constipatie: (a).

Slokdarmvarices

Slokdarmspataderen zijn veneuze dilataties in de slokdarmwand die accentueren op het slokdarmlicht. Slokdarmvarices zijn variëteiten van spataderen die geen ongemak veroorzaken. Ze manifesteren zich meestal als slokdarmbloedingen. Meestal zijn ze een gevolg van hypertensie in de poortader. Symptomen van oesofageale spataderen In het interview geeft de patiënt vaak informatie over de afgelopen geschiedenis.

Maagzweeraandoening en maagzweer

Maag- en darmzweren worden op een andere manier spijsverteringszweer genoemd. Dit is een beperkt verlies van slijmvliezen als gevolg van het spijsverteringseffect van maagsap. De maag-spijsverteringszweren worden meestal gevormd op de kleine kromming van de maag in het pylorusgebied en de twaalfvingerige darmzweren in het kussen. In de periode van 12 maanden was 90 procent van de respondenten vrouw. Helicobacter pylori wordt gedetecteerd. Kunstmest.

Acute blindedarmontsteking

Acute appendicitis wordt veroorzaakt door colitis of andere micro-organismen. Het alveolaire licht kan ook parasieten en schimmels afsluiten. Symptomen van acute appendicitis Aan het begin van acute appendicitis verschijnt pijn die tijdens de beweging van de patiënt sterker wordt. De strijd komt plotseling en kan van parochiale aard zijn. De omgeving.

colitis ulcerosa

colitis ulcerosa heeft een onduidelijke etiologie. Hoogstwaarschijnlijk kunnen de oorzakelijke factoren infectie, psychologisch, emotioneel of immunologisch zijn. De laesies kunnen worden beperkt tot het rectum, de gehele dikke darm innemen of zelfs naar het ileum worden verspreid. Symptomen van colitis ulcerosa Symptomen van colitis ulcerosa.

Choledochalmas

Galsteen heeft vele oorzaken. Dit zijn: ontstekingen van de galblaas (infectie met koliek bacillen, streptokokken), verandering van vesiculaire gal samenstelling in de loop van ontstekingen, galstasis veroorzaakt door gebrek aan uitstroom, hypercholesterolemie (hypothyreoïdie, zwangerschap). Er zijn veel soorten galstenen. Cholesterolstenen worden onderscheiden.

Acute ontsteking aan de alvleesklier

Acute pancreatitis is een ziekte met vele oorzaken. Het kan worden veroorzaakt door een infectieziekte of door acute gastro-intestinale infecties. Het gebeurt meestal als gevolg van ziekten van de galwegen en galblaas. Vaak is acute pancreatitis een gevolg van de moeilijkheid van galuitlaat. Het wordt gekenmerkt door een snelle koers. In de meeste gevallen consequenties.

Chronische pancreatitis

Chronische pancreatitis is een progressieve en aanhoudende schade aan het orgel. Het veroorzaakt een onomkeerbare en ernstige aantasting van de pancreasfunctie. Er zijn veel redenen voor chronische pancreatitis. Deze zijn: alcoholisch, erfelijk, tropisch, barrière, post-traumatisch, hypoparathyroïdie, hyperLipoProteinemia, door geneesmiddelen geïnduceerd, cystic fibrosis, ondervoeding. CzAsami .

oesofageale achalasie

Oesofageale achalasie is een ziekte waarvan de etiologie nog onbekend is. Het belangrijkste kenmerk is de verminderde motoriek. De primaire peristaltische golf in de stengel is niet aanwezig en de onderste slokdarmsfincter is niet ontspannen. Pijn op de borst en dysfagie worden veroorzaakt door gemorste slokdarmkramp. De standaardoorzaak van oesofageale achalasie is een innervatie-aandoening.

Oesofageale refluxziekte

Gastro-oesofageale refluxziekte wordt gastro-oesofageale reflux genoemd. De ziekte bestaat uit het gooien van voedsel uit de maag naar de slokdarm. De oorzaak van oesofageale refluxziekte is het falen van mechanismen die beschermen tegen het optreden van reflux. Deze omvatten voornamelijk de onderste slokdarmsfincter. Zijn inefficiëntie maakt het zure gehalte van het maagzuur.

Acute gastritis

Acute gastritis is een gevolg van slijmvliesbeschadiging. Schadelijke factoren zijn onder andere: geneesmiddelen, hypoxie van de slijmvliezen, bestraling, chemische, allergische en toxische agentia, stress, infecties. Bij gastritis wordt de beschermende maagbarrière vernietigd. Binnen de infiltraties van leukocyten van het slijmvlies, epitheliale verliezen of diepe epitheliale verliezen worden waargenomen.

Chronische gastritis

Chronische gastritis is onderverdeeld in drie typen: A, B en C. Type A is een immunologische vorm. Auto-antilichamen zijn gericht tegen cellen in de maagwand. Type B chronische gastritis wordt gedomineerd door Helicobacter pylori-infectie. Type C wordt gedomineerd door veranderingen veroorzaakt door het gebruik van niet-steroïde anti-inflammatoire geneesmiddelen. Het wordt daar vaak gevonden.

Ischemische darmziekte

Ischemische ontsteking van de darm wordt gekenmerkt door onvoldoende bloedtoevoer naar de darmwand. Het kan een voorbijgaande of onomkeerbare toestand zijn. Bijna altijd leidt een plotselinge ischemie van de dunne darm tot necrose in een specifiek deel van het orgaan. De belangrijkste oorzaak van intestinale ischemie is congestie of trombose in de mesenteriale aderen. Ischemie kan worden onderverdeeld in ischemische darmaandoening.

Darmobstructie

Darmobstructie is een onderbreking in de beweging van darminhoud. Er zijn verschillende soorten obstructies. Mechanische obstructie (wurging) wordt veroorzaakt door afsluiting van het darmlichaampje. Het kan worden veroorzaakt door inflammatoire of neoplastische infiltratie, evenals door beknelling of hernia. Dit leidt snel tot necrose en gangreen. Dynamische obstructie is een elektrische schok of.

Meulengraft-Gilbert team

Meulengraft-Gilbert-syndroom is een aangeboren aandoening van het metabolisme van bilirubine. Het wordt gekenmerkt door chronische hyperbilirubinemie met een overheersende invloed op de niet-geconjugeerde fractie. Dit ensemble wordt autosomaal en overheersend geërfd. Het syndroom komt vaker voor bij mannen. Meulengraft-Gilbert-syndroom veroorzaakt geen veranderingen in de lever. Alleen verminderde overdrachtsactiviteit wordt waargenomen.

Hepatitis A-virus (hepatitis A)

Hepatitis A is een acute hepatitis van het vlees. Het ontwikkelt zich in een paar dagen. De incubatietijd is 2-4 weken. Het houdt zich niet bezig met de galwegen en de galblaas. Hepatitis A leidt niet tot chronische hepatitis of dragerschap. Bliksem hepatitis is uiterst zeldzaam als een complicatie.

Hepatitis B-virus (hepatitis B)

Hepatitis B is een acute infectieziekte. Het ontwikkelt zich in een paar dagen. De incubatietijd is 7-12 weken. Het virus, van het geslacht Hepadna, valt het levervlees aan. Hepatocyten zijn beschadigd, wat resulteert in verhoogde transaminase-activiteit. De infectie verspreidt zich via de parenterale route en via seksueel contact. De ziekte treft ook pasgeborenen, wie.

Hepatitis C-virus (hepatitis C)

Hepatitis C wordt veroorzaakt door het RNS-virus van het geslacht Flavi. De incubatietijd ligt tussen 2 en 20 weken. In de meeste gevallen vindt de infectie plaats via de parenterale route, voornamelijk door transfusie van bloed en bloedproducten. Hepatitis C wordt minder vaak verbannen door geslachtsgemeenschap. De risicofactor is het gebruik.

Chronische hepatitis B

Chronische hepatitis B is de voortzetting van een acute infectie. Het wordt veroorzaakt door het hepatitis B-virus. Ongeveer vijf keer zoveel mannen zijn ziek. In ongeveer 10% van de gevallen hebben personen die hepatitis B hebben ondergaan het virus niet geëlimineerd en hersteld. Virusreplicatie blijft bestaan, waardoor de ziekte chronisch wordt. Chronische .

Chronische hepatitis C

Chronische hepatitis C komt voor bij ongeveer 60% van alle patiënten met chronische hepatitis. patiënten met acute vormen. Tot dusverre is noch actieve noch passieve resistentie tegen deze ziekte mogelijk. Chronische hepatitis vertoont enkele componenten met matige cholestase. In de meeste gevallen kan ook sprake zijn van cryoglobulinemie, het syndroom van Sjögren, late huidporfyrie.

Auto-immune hepatitis

Auto-immune hepatitis is een auto-immuunziekte die zeer zelden voorkomt. Het komt met name veel voor bij jonge vrouwen van 20-30 jaar. De ziekte kan langzaam of zeer ernstig zijn. Het wordt gekenmerkt door een zeer goede respons op immunosuppressieve behandeling. Er is geen nauwkeurige informatie over de etiologie van auto-immuunontsteking.

Chronische alcoholische hepatitis

Chronische alcoholische hepatitis wordt veroorzaakt door alcoholmisbruik. In stadium I van de ziekte vindt steatose van de lever plaats door overmatige ophoping van triglyceriden in hepatocyten. In stadium II zijn infiltratie-infiltraties rond de takken van de poortader en in het gebied van de lapses zichtbaar. Bovendien treedt leverfibrose op. In periode III is het al zichtbaar.

Primaire biliaire cirrose van de lever

Primaire biliaire cirrose is een niet-infectieuze ontsteking van intrahepatische galwegen veroorzaakt door auto-agressiefactoren. Primaire galcirrose van de lever vernietigt het epitheel, dat zich leent voor de dirigenten. Tot nu toe zijn vier stadia van de ziekte geïdentificeerd. Symptomen van primaire biliaire cirrose Primaire biliaire cirrose van de lever.

cirrhosis

Levercirrose is een ziekte die wordt gekenmerkt door vier belangrijke morfologische veranderingen in de lever. Deze zijn: verlies van actief vlees, fibrose, regeneratie van de knollen zonder behoud van de juiste leverarchitectuur, korte verbindingen tussen de aangeboren placenta en het aderstelsel. Chronische ontsteking die leidt tot leverbeschadiging kan zijn.

Hepatische encefalopathie

Hepatische encefalopathie is een zeer gevaarlijke complicatie van acuut of chronisch leverfalen. Dit is het gevolg van stofwisselingsstoornissen in het centrale zenuwstelsel en in het bewegingsapparaat. De belangrijkste oorzaak van de veranderingen is hepatocytendisfunctie en bloedstroming die de chronisch beschadigde lever omzeilt. Daarom worden de hersenen blootgesteld aan verandering.

Niet-alcoholische steatose van de lever

Non-alcoholische steatose van de lever is een veel voorkomende ziekte. Het is langzaam. Het belangrijkste kenmerk is een verhoging van de serumspiegels van aminotransferasen en een laag risico op het ontwikkelen van fibrose of cirrose van de lever. Obesitas is de hoofdoorzaak van niet-alcoholische leversteatose. Bovendien wordt de patiënt getroffen door ziekten zoals diabetes type 2.

Reye Team

Reye-syndroom is een zeer zeldzame ziekte. Het wordt gekenmerkt door steatose van de lever en encefalopathie. Het komt voor tijdens de kindertijd, tussen 1 en 5 jaar oud. Het ontwikkelt vrij snel na een virale infectie. De pathogenese van het Reye-syndroom is niet goed begrepen. Het kan worden veroorzaakt door: influenzavirussen, Coxackie, Russische enterover, ECHO, rubella-virus, salicylaat en tetracycline vergiftiging, enz.

haemochromatosis

Hemochromatose is een aangeboren ziekte die meestal voorkomt bij kinderen. Het wordt autosomaal recessief geërfd. Het wordt gekenmerkt door ophoping van overmatige hoeveelheid ijzer in het lichaam, die wordt afgezet in organen zoals de pancreas of de lever. Ingeboren hemochromatose manifesteert zich met ijzerniveaus van meer dan 20 g. deze hoge hoeveelheid is giftig als gevolg van peroxidatie.

De ziekte van Wilson

De ziekte van Wilson is een aangeboren ziekte. Het wordt autosomaal recessief geërfd. Het wordt gekenmerkt door een verstoring van het kopermetabolisme, zodat grote toxische hoeveelheden van dit element bezinken in weefsels zoals de hersenen, lever en oogbol. Koper dat niet gebonden is aan celluroplastine-eiwit begint rond de leeftijd van vijf jaar in de bloedbaan te zijn. Veroorzaakt hemolyse in het bloed en.

Infant leverontsteking

Pasgeborenen worden gekenmerkt door een milde, voorbijgaande en fysiologische toename van de concentratie van niet-geconjugeerd bilirubine. Wanneer deze toename wordt verlengd, treedt neonatale hepatitis (cholestasis) op. De incidentie van de ziekte is één op de 2500 levendgeborenen. De belangrijkste oorzaken van neonatale hepatitis zijn cholelocardiale overgroei, infecties (bijvoorbeeld hepatitis, hepatitis, enz.) En het risico op infectie (bijvoorbeeld hepatitis). cytomegalovirus ,.

Hepatorenal syndroom

Hepato-renale syndroom is een nierschade met significant leverfalen. De oorzaken van de ziekte zijn niet goed begrepen. De triggers van het hepatisch-renale syndroom zijn alcoholcirrose, diurese aandoeningen, nefrotoxische geneesmiddelen, bacteriële infecties, gastro-intestinale bloedingen, ascites. Er wordt rekening gehouden met de tegendruk. Ziekte kan voorkomen.

leukoplakie

Leukoplakie, of witte keratose, is een witachtige, goed gedefinieerde laesie vergelijkbaar met een plaat of een plak. Deze veranderingen worden veroorzaakt door abnormale, overmatige keratose van het epitheel van de mondholte. De term leukoplakie is niet van toepassing op veranderingen veroorzaakt door gisten, korstmossen en anderen. De term leukoplakie betekent de volgende veranderingen: keratose.

Ontsteking van de speekselklieren

Ontsteking van de speekselklieren is een ontsteking van grote speekselklieren. Het wordt veroorzaakt door virussen, bacteriën en chAsami en is auto-immuun. Virale speekselenitis komt het meest voor bij kinderen. Vaak ontsteking van de oedemen, de zogenaamde bof, is de oorzaak van de vergroting van grote speekselklieren. Veel virussen kunnen het varken veroorzaken, meestal zijn ze het.

esophagitis

Slokdarmontsteking is een slijmvliesbeschadiging. Het is het resultaat van langdurige aanwezigheid van de sonde in de maag, radiotherapie, chemotherapie of irriterende stoffen. In Europese landen zijn de meeste ontstekingen gerelateerd aan de reflux van maaginhoud naar de slokdarm. Reflux-esophagitis komt vooral voor bij volwassenen ouder dan 40 jaar. Complicaties na de ziekte.

Barrettas Pass

De slokdarm van Barrett is een complicatie na langdurige gastro-oesofageale reflux. Het wordt gekenmerkt door vervanging van het meerlagige platte epitheel van de distale oesofageale mucosa door het meta-plastic cilindrische epitheel dat mucosale cellen bevat. Barrettas slokdarm komt het meest voor bij mannen van het witte ras. CzAsami is mogelijk om te verschijnen.

Maagzweer, scherp

Een scherpe maagzweer is een brandpunt van het verlies van slijmvliezen in de maag. Het wordt meestal veroorzaakt door ernstige stress. Het wordt aangetroffen in de volgende gevallen: uitgebreide brandwonden, chirurgische procedures, bloedvergiftiging, ernstig letsel, schade aan het centrale zenuwstelsel, blootstelling aan geneesmiddelen, voornamelijk NLP en corticosteroïden. Het maagslijmvlies wordt ook beschadigd door systemische factoren.

Hirschsprung-ziekte

De ziekte van Hirschsprung is een aangeboren dikke darm. Het wordt gekenmerkt door een gespleten darm tot een diameter van meer dan 6-7 cm. De ziekte vindt plaats tijdens de ontwikkelingsperiode, wanneer de intra-phale migratie van cellen van de nerveuze kammen langs het maagdarmkanaal wordt gestopt. Migratie van deze cellen wordt gestopt voordat ze het rectum bereiken. Dit is hoe het is gemaakt.

angiodysplasie

Angiodisplasia is een vaatziekte. Het wordt gekenmerkt door gedilateerde wikkelvaten van het slijmvlies en de slijmvliezen. Deze veranderingen worden meestal gezien in de caecum en het rechterdeel van de opgaande dikke darm. Angiodisplasia is een oorzaak van hoge bloedingen in het onderste maagdarmkanaal. Deze bloedingen kunnen acuut en massaal of chronisch en recidiverend zijn. Ze veroorzaken een zware.

Aderen van het rectum

Veneuze spataderen worden ook wel aambeien genoemd. Dit zijn de opgeblazen submucosale veneuze en rectale plexus van de anus. Spataderen komen het vaakst voor bij personen ouder dan 50 jaar. Aambeien worden veroorzaakt door oefening ontlasting en veneuze stasis bij zwangere vrouwen. Hemoroidy interne spataderen zijn spataderen van de bovenste en middelste veneuze aders die boven de lijn verschijnen.

Diarree en dysenterie

Diarree is een toename in ontlastinggewicht en in de frequentie van stoelgang of vloeibaarheid. Bij de meerderheid van de patiënten bevat de ontlasting meer dan 70 procent. Water. Rode carpus is een pijnlijke hemorragische diarree, met minder gewicht van stoelgang. Secretaire diarree is een intestinale uitscheiding van isotone vloeistof in relatie tot plasma. Het wordt onderhouden bij nuchtere patiënten. De belangrijkste reden.

Infectieuze darmziekte

Infectieuze darmziekte is een ziekte waarbij de pathogenen verschillende micro-organismen zijn. Deze zijn meestal: virusrotatie, calcivirussen, Escherichia coli of Corynebacterium. De factoren die infecties veroorzaken, zijn afhankelijk van leeftijd, immuunstatus, voeding en omgevingsfactoren zoals woonomstandigheden en volksgezondheid. Parasieten i.

Colorectale diverticulosis

Colorectale diverticulosis is een ziekte die bestaat in de aanwezigheid van blinde reservoirs die zich buiten het maag-darmkanaal manifesteren. Diverticula zijn bedekt met slijmvliezen, communiceren met het darmlicht, maar hebben geen spiermembraan in hun structuur. De belangrijkste oorzaken van colorectale diverticulose zijn overmatige peristaltische contractie met hoge druk.

Galblaasontsteking

Ontsteking van de galblaas is verdeeld in acute, chronische en acute laesies opgelegd door chronische ontsteking. In de meeste gevallen worden deze wijzigingen veroorzaakt door het huis. Acute kamikaemische galblaasontsteking wordt meestal veroorzaakt door het sluiten van de follikel op nek- of vesiculaire kanaalniveau. Dit is de meest voorkomende complicatie van galstenen. Scherp.

Esophageal diverticula

Slokdarm divertikels of oesofageale divertikels worden gevormd door de achterste wand van de keel en de slokdarm te benadrukken met het gebied van de bovenste sluitspier. Sommige divertikels worden gevormd door de werking van druk op de slokdarmwand. De oorzaak van hun vorming in het centrale deel van het orgel trekt aan de muur door de verklevingen in het mediastinum. Diverticula in het onderste deel van de slokdarm.

Lactose intolerantie

Lactose-intolerantie is een aangeboren of verworven ziekte. In de eerste vorm is er een aangeboren tekort aan het enzym lactase, terwijl in de tweede vorm een tekort is aan sommige verworven ziekten. Dit zijn: coeliakie, totale of gedeeltelijke gastrectomie, de ziekte van Crohn. Lactasedeficiëntie resulteert in osmotische diarree. Een tekort aan dit enzym kan worden waargenomen.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*