Vezel van de borstkooi

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Borstfibrose (Fibrothorax) wordt meestal veroorzaakt door slecht behandelde pleurale aandoeningen, meestal exsudatieve pleuritis, pleuraal abces, spontane of therapeutische reiniging. Cardiale fibrose veroorzaakt bronchiale dilatatie, wat leidt tot een verplaatsing van het mediastinum, buiging van de wervelkolom en verstoring van de longcirculatie.

Symptomen van borstfibrose

De symptomen van gevorderde borstfibrose zijn voornamelijk:
– dyspneu,
– cyanose,
– torsie van de thoracale wervelkolom,
– Half-patiënt stenose,
– verzwakking van de thoracale tremor,
– onderdrukking van rinkelend geluid,
– verzwakking van het ademhalingssysteem,
– uitsteeksels wijzen naar de slechte helft van de kooi.

Erkenning van borstfibrose

Om de diagnose van borstfibrose te bevestigen, wordt een radiologisch onderzoek uitgevoerd. Een gastest voor deze ziekte vertoont hypoxemie of hypoxemie met hypercapnie.

Behandeling van borstfibrose

De behandeling van borstfibrose bestaat uit een ernstige chirurgische procedure om de externe laag longweefsel te verwijderen (longdecorticatie). In het geval van longcirrose moeten de longen worden weggesneden (longresectie).

Preventie van borstfibrose

De preventie van borstfibrose bestaat uit de effectieve en geschikte behandeling van pleurale ziekten (bijvoorbeeld het probleem van thoracale fibrose, het probleem van thoracale fibrose). onder andere De belangrijkste oorzaken van de ziekte zijn exudatieve pleuritis, pleuraal abces, spontane of therapeutische geur).

Prognose van borstfibrose

Als u fibrose op de borst heeft, zult u dit meestal ervaren als u andere longaandoeningen heeft, of als u ouder bent.
Zhaneta Malec

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*