Titan Gel Gold – een geweldige penisvergrotingsagent, mijn test!

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Titan Gel goud – een geweldige penisvergrotingsagent, mijn test!

Opakowanie Titan GelIk wil graag praten over mijn ervaring met “Titan Gel”, die ik de afgelopen weken heb gebruikt en getest om mijn penis te vergroten. Misschien kan ik andere mannen belangrijke tips geven die hun erotische levens beïnvloeden en verbeteren.

1. Wie ben ik?

Allereerst heb ik een tekort aan mezelf: ik ben 32 jaar oud en ik werk in de schoolindustrie, ik ben in een vrije relatie met mijn vriendin (ze is 28 jaar oud en een wervingsadviseur) en tot nu toe heb ik ‘ m in goede gezondheid (afgezien van een harde hooikoorts). Ik hecht belang aan een gebalanceerde voeding en een matig sportniveau (badminton, fietsen). Eigenlijk ben ik trots op mijn lichaam – afgezien van de grootte van mijn penis, die in een staat van erectie een paar centimeter meer had kunnen zijn. Al in mijn jeugd had ik een probleem met het vergelijken van mijn penis en ik leed eraan.Voordat ik Titan Gel gebruikte, tijdens masturbatie, was mijn penis 12,5 cm, dus ik had niet veel om over op te scheppen voor mijn vriendin.

2. Wat is Titan Gel?

Per ongeluk kwam ik Titan Gel tegen op internet, dat beloofde de penis met enkele centimeters te verlengen. Dit wekte natuurlijk onmiddellijk mijn nieuwsgierigheid, vooral toen ik las wat hem anders maakte: …

 • het bevat alleen de natuurlijke ingrediënten (vermeld in punt 6)
 • vrij van additieven, geen chemicaliën
 • Het is rijk aan vitamine B en E, in het bijzonder:
 • versterkt het libido, waardoor de intensiteit van de ervaring en de duur van de relatie toenemen

Ik kon de verleiding om te kopen niet weerstaan. Tegelijkertijd had ik de wildste fantasieën toen ik nadacht over ons toekomstige erotische leven.

3. Hoe worden Titan Gel’s gebruikt?

Na de aankoop heb ik elke keer na het douchen een dun laagje Titan Gel op de penis aangebracht en ingewreven, wat me de eerste keer opwondte. Bovendien, een half uur voor de start van de pre-game, masseerde ik opnieuw Titan Gel, mijn vriendin hield er ook van om haar hand erop te leggen. Natuurlijk nam mijn kleintje snel een oprechte houding aan, tot onze wederzijdse vreugde.
Natuurlijke ingrediënten maken Titan Gel ook tot een uitstekend smeermiddel, waardoor er geen extra crème meer nodig is. Ik heb de indruk dat het gebruik van Titan Gel de bloedcirculatie heeft verbeterd en geresulteerd heeft in het uitstoten van extra testosteron.Mijn penis heeft een nieuw niveau van hardheid bereikt en de eikel is trots op zijn nieuwe grootte.

4. Wat is de werking van Titan Gel?

Ik reageerde heel goed en snel op Titan Gel en merkte de volgende resultaten op:

 • libido-groei, dagen zonder verschillende relaties zijn nu zeldzaam geworden
 • meer verlangen in mijn vriendin (citaat: “wauw, hij is nu veel groter en moeilijker, p ** rz me”)
 • langere relaties en orgasmes, zowel met haar als met mij,
 • Tot mijn ongeremde vreugde is mijn penis geleidelijk gegroeid
Vooral het laatste punt was fascinerend voor mij:Ik kon zien hoe mijn penis langer werd toen ik het meetlint in slechts een paar dagen en weken vooruit kon brengen. In de tussentijd bereikte ik 15,5 cm (vanaf 12,5 cm) en ik denk dat dit niet het einde van het verhaal is.

Vergroting van de penis en versterking van de erectie leidde ertoe dat we de eerder geprefereerde orale seks en vibrator opgaven (waarom doen we dat nu?) En keerden terug naar de klassieke relaties en positie op de rijder, meestal meerdere keren per dag. Ik las dat de effecten duren van 3 tot 6 maanden; dan kunt u het product opnieuw toepassen. Dat zal ik natuurlijk doen.

5. Ervaringen van andere gebruikers met Titan Gel.

Natuurlijk vroeg ik me af of andere mannen ook soortgelijke, positieve ervaringen hadden en ik op zoek was naar informatie op internet. Al snel bleek dat ik niet de enige was die eerder ontevreden was over zijn mannelijke trots. De grootte van de penis kan niet als een spier worden getraind, ondanks het feit dat deze vaak wordt gebruikt. Het internet staat vol met meningen van mannen (en vrouwen!) Die de effectiviteit van het product loven en bevestigen. Als de meningen overeenkomen met de feitelijke situatie, hebben sommige mensen zelfs betere resultaten bereikt in termen van penisvergroting en erectiestoornissen. Misschien zal ik ook in staat zijn om verdere groei te bereiken (zie hierboven).

6. Type en componenten.

De exacte componenten en afmetingen vallen onder de commerciële vertrouwelijkheid van de fabrikant en worden niet openbaar gemaakt. Aan de andere kant ben ik natuurlijk gerustgesteld door het grote aantal positieve meningen over het product. Iets dat voor veel anderen zo goed werkt, kan niet verkeerd zijn.
Ik ken de belangrijkste ingrediënten, en ze zijn:

 • epimedium – plant die de penis stimuleert
 • matzo voor energie en vitaliteit
 • lichen juice – versterking van de bloedstroom, waardoor de penis groeit
 • distel – bevordering van de afgifte van seksueel hormoon, testosteron
 • eiwithydrolysaat – verbetert de gevoeligheid en groei van de penis

7. Druk op.

Positieve meningen over het product werden ook uitgedrukt in bekende tijdschriften, zoals GQ, Men’s Health of Playboy. Er is duidelijk aangegeven dat Titan Gel met succes kan worden gebruikt bij mannen van alle leeftijden. Dit geldt zowel voor de verbetering van de potentie als voor het uithoudingsvermogen en de groei van de penis. Dankzij de versterking van de penis wordt ook een gemotiveerde en verwende partner en krijgt het erotische leven een heel andere dimensie.
Maar laten we onszelf niet bedriegen:op een gegeven moment verschijnt natuurlijk ook een individuele leeftijdsbarrière. Biologie kan niet volledig achterhaald zijn.

8. Vragenlijst: wat moet de lengte van de penis zijn?

Na mijn zoektocht kwam ik een onderzoek tegen waarin ik de ideale grootte van de penis analyseerde. Ik heb onder andere de volgende statistieken gevonden, die mij zowel indrukwekkend als zorgwekkend lijken. Dit is nog een andere reden om Titan Gel te gebruiken …………………………………… ………………………………………….. …………………………
Infografika rozmiar penisa z Titan Gel

9. Bestel een Titan Gel-product.

De originele Titan Gel kan discreet worden besteld via deze officiële website (deze moet alleen op deze manier worden besteld, omdat er veel vervalsingen in omloop zijn!). Titan Gel is al lang bekend en met succes in het buitenland gebruikt.

10. Mijn mening over Titan Gel.

Ik adviseer dat elke man Titan Gel koopt en zijn potentie versterkt. Ik geef de voorkeur aan deze gel voor andere producten zoals Viagra, hoewel ik ze niet uit mijn eigen ervaring ken. Het grote voordeel is dat Titan Gel niet alleen het libido versterkt, maar ook de mogelijkheid biedt om de lengte van de penis met enkele centimeters te vergroten. Zeker, de werking van de gel hangt ook af van verschillende factoren zoals leeftijd, stress en ziekten.
In elk geval heeft het voor mij optimaal gewerkt en ik wil het niet meer opgeven – en mijn vriendin hoeft er helemaal niet om gevraagd te worden – we kijken uit naar onze komst 😉

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*