Reverse ejection Seed

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het probleem van retrograde ejaculatie van sperma bestaat in de beweging van sperma tijdens een orgasme niet buiten maar in het blaaslicht, dat wordt veroorzaakt door het ontbreken van samentrekking van de interne sluitspier en sluiting van de sluitspier van de uitwendige urethra.

Oorzaken van ejaculatie van retrograde sperma

De meest voorkomende oorzaken van retrograde ejaculatie van sperma zijn complicaties die ontstaan als gevolg van chirurgische ingrepen aan de prostaatklier, vooral in gevallen van milde groei.

Omgekeerde ejaculatie kan ook worden veroorzaakt door sommige farmacologische preparaten, meestal bloeddrukverlagende geneesmiddelen, alfa-1-adrenerge receptorblokkers, antipsychotica en antidepressiva die worden gebruikt in psychiatrische behandelingen.

Functionele reverse ejaculatie

Functionele retrograde ejaculatie kan worden veroorzaakt door veranderingen in het zenuwstelsel, zoals in de loop van verkeerd behandelde diabetes, in multiple sclerose, na verwondingen aan het zenuwstelsel, of als een resultaat van chirurgische schade aan ganglia of sympathische zenuwen, na procedures van excisie van retroperitoneale lymfeklieren of na operaties uitgevoerd op bekkenorganen.

Behandeling van retrograde ejaculatie van sperma

De belangrijkste indicatie voor de behandeling van retrograde ejaculatie is het verlangen naar voortplanting. In dergelijke gevallen werden voornamelijk adrenergische receptor-stimulantia gebruikt, b.v. efedrine, pseudo-efedrine of midodrin.

Bovendien kan imipramine worden toegediend. Als de oorzaak van de afwijking postoperatieve complicatie is, is een dergelijke behandeling niet effectief.
Mariusz Kłos

– Urologie. Handboek voor medische studenten “, ed. Wetenschappen Andrzej Borkowski, ed. PZWL Medical Publishing House, Warsaw.
– Diagnostiek en behandeling Urologiehandleiding “door Mike B. Siroky, Robert D. Oates, Richard K. Babayan, ed. Editie pol. Krzysztof Bar, ed.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*