Prospect Lupoid Spread Face

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Een profylactische lupoïde die zich over het gezicht verspreidt, is een vorm van tuberculine, die loopt met knobbeltjes die zich op de huid van het gezicht bevinden. De oorzaken van de afwijking zijn waarschijnlijk gerelateerd aan de allergische reactie op de micro-organismen die verantwoordelijk zijn voor het optreden van tuberculose. Er zijn echter ook andere oorzaken waarvan vermoed wordt dat ze de ontwikkeling van de lupoid met meervoudige biggen kunnen beïnvloeden.

Symptomen van de biggetupoïde op het verspreide gezicht

Huidbloei op het gezicht heeft het karakter van kleine knobbeltjes, die soms plaats maken voor aangetrokken littekens. Onregelmatigheden hebben niet de neiging zich te concentreren op grotere uitbraken van ziekten.

De loop van de lupoïde van de biggetjes van het verspreide gezicht is chronisch en duurt vele maanden, en er zijn geen systemische symptomen zoals koorts of slecht humeur. Tuberculinereacties zijn meestal negatief of zwak positief.

Erkenning van de lupoid met meerdere gezichten

De profylactische gelaatsuitdrukking wordt gediagnosticeerd nadat typische klinische kenmerken, met name gedissemineerde knobbeltjes op het gezicht, zijn aangetoond. Een histologisch onderzoek van huidlaesies door een microscoop kan nuttig zijn in het diagnostische proces.

Bij de differentiaaldiagnose van de meervoudige duif-lupoïde moet Trądzik roze in aanmerking worden genomen, omdat het geen verval of littekens vertoont, evenals sarcoïdose van het gezicht met vaak bijbehorende orgel- en botveranderingen.

Behandeling van lupoïde met meerdere gezichten

De behandeling van Lupoïde met meerdere gezichten en biggen, zoals die van andere tuberculociden, is gebaseerd op de toediening van anti-tuberculosis-formuleringen (bijvoorbeeld tuberculose, lupus vulgaris, enz.). isoniazide ) . Hun gebruik is geassocieerd met een hoge effectiviteit, maar de duur van de behandeling is meestal enkele maanden. Van de andere farmacologische middelen werd rifampicine gebruikt.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*