Post-traumatische bloeding Subarachnoïde bloeding

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Posttraumatische subarachnoïde bloeding is een gevolg van schade aan corticale bloedvaten en vascularisatie van bloed naar subarachnoïdale ruimte. Onmiddellijk nadat een letselstimulus is geactiveerd, trekken de bloedvaten zich samen en worden de oorzaken niet verklaard. De samentrekking veroorzaakt de vorming van een lokale ischemische focus en manifesteert zich met focale neurologische symptomen, die de prognose aanzienlijk verslechteren.

Behandeling van posttraumatische subarachnoïde bloeding

Bij de behandeling van posttraumatische subarachnoïde bloeding werden calciumkanaalblokkeringsmedicijnen gebruikt, b.v. nymodipine . De therapie heeft tot doel de bloeddruk te verlagen, anti-oedeemtherapie te bieden en het uitbreken van een beroerte te voorkomen.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*