Neigbaarheid van het Tripartite Pledge Station

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Klinisch gedrag van de tricuspidalisklep (lat. Insufficia valvulae tricuspidalis) is een hartafwijking in een klep waarvan het falen leidt tot een bloedverschuiving van de rechter hartkamer naar de rechterboezem. Als gevolg hiervan is er bloed aanwezig in het rechteratrium en het veneuze systeem.

Oorzaken van trurgale klepregurgitatie

De oorzaak van tricuspidalisklep regurgitatie kan de volgende zijn:
– aangeboren hartafwijkingen,
– vroegere infecties en ziekten, b.v. hartaanval, infectieuze endocarditis, anorexia, het syndroom van Marfan, de ziekte van Fabry ,.
– genomen medicijnen, b.v. fenfluramine .

Symptomen van regurgitatie van tricuspidalisklep

– dyspneu tijdens fysieke inspanning – geassocieerd met vloeistofstagnatie in de longen, met het naast elkaar bestaan van een mitralis- of aorta-afwijking,
– positieve veneuze hartslag,
– systolische leverarterie,
– symptomen van gastro-intestinale insufficiëntie geassocieerd met gastro-intestinale congestie, leververgroting of aanwezigheid van ascites, d.w.z. m. onder andere verzwakte eetlust, gevoel van volle maag, buikpijn, misselijkheid ,.
– symptomen van rechterventrikelfalen,
– Rechteratriumdilatatie,
– een holistisch geroezemoes over het onderste deel van het borstbeen of in het vierde intercostale gebied aan de rechterkant, dat tijdens het inademen sterker wordt.

Diagnose van regurgitatie van tricuspidalisklep

De diagnose van regurgitatie van trusklierklep is gebaseerd op positieve bevindingen van veneuze en hepatische pulsen, symptomen van rechterventrikelinsufficiëntie en holistisch geruis in de juiste intercostale regio. Radiologisch onderzoek onthult hypertrofie van het hart en dilatatie van het rechter atrium.

In het elektrocardiogram is er een juiste afwijking van de elektrische as en een rechterkamer overbelastingskarakteristiek.

Behandeling van regurgitatie van tricuspidalisklep

De behandeling van tricuspidalisklep regurgitatie is gebaseerd op de behandeling van een basisziekte en rechter ventrikel insufficiëntie. Een vreedzame en economische levensstijl wordt aanbevolen voor patiënten.
Zhaneta Malec

Opmerkingen Kliniciteit van de tricuspidalisklep

Asia16 | 2009-04-09 10:22

Kan een storing van een tricuspidalisklep een ernstiger hartafwijking veroorzaken?

basia23 | 2009-07-22 11:25

Naar mijn mening was het ook vermeld. Ik moet elk jaar contact opnemen met een cardioloog, maar de dokter zei dat het niets ernstigs is.

agata | 2009-12-13 14:18

Voor een paar smeltpotten had ik een scherp spit in mijn hart en speelde ik snel. Ik ben verwezen naar cardiologie en ik heb de ziekte zelf. Aan het einde zei hij dat de ziekte niet gevaarlijk is voor mij en kan ermee gepaard gaan 🙂 En zelfs geen bezoek aan mij hoeft geen medicijn nodig te hebben. En als ik dit artikel lees over mijn hartziekte, ben ik het niet eens met de diagnose van deze arts waar ik was 🙂 was zijn diagnose juist en is het de moeite waard om een andere cardioloog naar de diagnose te vragen?

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*