Liszaj Twardzinowy I Zanikowy

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Sclerodermie en atrofische foxgiasis is een huidaandoening die optreedt bij papereuze papiale laesies.

Deze uitbloeiingen fuseren om grotere uitbraken van ziekten te vormen. Ze tonen ook de kenmerken van verharding met karakteristieke ballastkeratosis.

De oorzaken van sclerodermie en atrofisch korstmos zijn onbekend. De ziekte co-existeert vaak met sclerodermie, daarom wordt aangenomen dat er een verband is tussen deze ziekten. Abnormale reacties van het immuunsysteem zullen waarschijnlijk optreden, die de ontwikkeling van huidlaesies initiëren.

Symptomen van sclerodermie en atrofie korstmos

Sclerodermie en atrofische vossen komen voor met sclerodermie en atrofische laesies, die een enigszins ruw oppervlak hebben en zich vaak in de genitale en perineale gebieden bevinden. Mannen kunnen zich ontwikkelen tot honderdsten en vrouwen ontwikkelen vaak cirrose van de vulva.

Huidbloei is vaak talrijk, soms bezetten grote delen van de huid. Blaren, vaak hemorragisch van aard, vormen in gebieden die zijn blootgesteld aan mechanische factoren (verwondingen).

Het klinische beloop van sclerodermie en atrofische korstmossen is meestal chronisch, met huidsymptomen die vele jaren aanhouden. De ziekte komt ook relatief vaak voor bij kinderen.

Erkenning van sclerodermie en atrofisch korstmos

Sclerodermie en atrofische foxgiasis worden gediagnosticeerd op basis van typische klinische kenmerken en karakteristiek histopathologisch beeld van huidlaesies.

De differentiatie houdt voornamelijk rekening met sclerodermie, die met inflammatoire randapparatuur rond de huidlaesies en zonder betrokkenheid van urinaire en urogenitale gebieden loopt; het histologische beeld van huidlaesies is ook anders.

Behandeling van sclerodermie en atrofisch korstmos

Hoge therapeutische werkzaamheid wordt verkregen na toediening van zalven die sterke glucocorticosteroïden bevatten met een mengsel van antischimmel- en antibacteriële preparaten.

De implementatie van een dergelijke behandeling op de huid van de urogenitale en urinaire organen resulteert snel in klinische verbetering. Daarnaast worden grote hoeveelheden vitamine E aanbevolen. Preparaten met systemische effecten (met uitzondering van de genoemde vitamine) mogen niet worden toegediend.

Prognose in sclerodermie en atrofisch korstmos

Scleroderma foxgiasis en atrofische foxgiasis zijn meestal prognoses van succes, vooral als de juiste behandeling wordt toegepast. Er zijn geen symptomen van andere systemen of organen in het verloop van de ziekte en de ziekte heeft geen blijvende effecten op de gezondheid van de patiënt.

Ondanks het chronische beloop in onbehandelde gevallen zijn de waargenomen huidklachten niet onaangenaam voor de patiënten.
Mariusz Kłos

Liszaj’s opmerkingen waren sclerodermie en verdwijning

Teleurgesteld met het leven | 2012-11-02 22:26

Ik bevind me in een vergelijkbare situatie. Ik werd door een paar artsen behandeld en geen van hen kon de ziekte herkennen. Pas toen het maaisel succesvol was en het bleek dat het een sclerodermische korstmos was, was het geen seks om te genezen, en een onbegrijpelijk man vertelde hem dat ik de hel op aarde had voorbereid. Voor mij is dit dubbel leed.

Drama! | 2012-11-14 08:58

Bedoel je het verlies van de vulva-lippen en de clitoris, het onvermogen om samen te leven en de vernieuwing van de wond in het kruis? Ik zal hieraan toevoegen dat de behandeling al enkele jaren wordt voortgezet. Als dat niet het geval is, is het in feite een probleem. Waarom schrijven over zo’n triviale en marginale ziekte?

Genezen | 2013-01-21 04:21

Het is jammer dat deze optimistische tekst niet beschikbaar was toen ik de LSA diagnosticeerde. Toen ik op dat moment forums en pseudo-wetenschappelijke lezingen over deze ziekte las, kreeg ik hartkloppingen. Natuurlijk kan de LSA worden genezen van wat het betekent om in dit geval te stoppen. Aarzel niet met de behandeling, want nalatigheid kan gevaarlijke gevolgen hebben – scalpel. Het succes van de behandeling hangt af van de ernst van de ziekte en de keuze van de behandeling, het kostte me meer dan een jaar – ik heb het kwijtgeraakt. Vrolijk, ik wens je een goede gezondheid.

Breuk | 2013-03-21 11:13

De tekst is erg onbetrouwbaar. Heel algemeen geschreven en te optimistisch. Het lijkt op een theoretische tekst voor mij; zonder een grondige analyse van het probleem. Het is alsof het door een student is geschreven voor een tegoed. Het feit dat de huidlaesies porselein van kleur zijn en dat de ziekte niet wordt overgebracht op de inwendige organen, betekent niet dat de ziekte de patiënten niet hinderlijk maakt. Huidveranderingen blijven de rest van je leven en je wordt gedemonteerd in een zwembad of sportschool. En elke ochtend laat het twee tot drie keer zoveel van een teken achter zonder genezing dan op een gezonde huid!

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*