In Girls Surface komt uitzonderlijk zeldzaam voor

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De topografie komt vaker voor bij jongens en komt meerdere keren voor bij honderdduizend levendgeborenen. Er is geen genetische aandoening aangetoond, hoewel defecten ook worden aangetroffen bij broers en zussen en familieleden van het zieke kind.

Oppervlakte van meisjes

De jonge leeftijd van het oppervlak is uiterst zeldzaam bij meisjes. De parturient-vorm omvat alleen gespleten clitoris. In een type met een volledige urineretentiestoornis omvat het ziekteproces ook schaamlipvorming en betrokkenheid van de urethra.

Jongens topografie

Bij jongens kan dit oppervlak ook onvolledig zijn (zonder verlies van urinewegfunctie) of geavanceerder, tot en met volledige urine. Bij de milde vorm van de bovenste urethra bevindt de uitlaat van de urethra zich op de rug van de penis, in de geavanceerde vorm van de penis wordt ingekort (getrokken onder de schaamstreek), en de uitlaat van de urethra is aards. In dit type bestaat een volledige Nietrzymanie moczu naast elkaar.
Mariusz Kłos

– Pediatrie “, ed. Sciences. Krystyna Kubicka, Wanda Kawalec, ed. PZWL Medical Publishing House, Warschau.
– Urologie. Handboek voor medische studenten “, ed. Wetenschappen Andrzej Borkowski, ed. PZWL Medical Publishing House, Warsaw.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*