Het veranderingsmechanisme is van immunologische aard

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De lichte urticaria is een zeldzame variatie op de veranderingen die optreden op de huid onder invloed van zonlicht van verschillende golflengten. Het mechanisme van verandering ontwikkeling is immunologisch. Dit wordt aangetoond door de langdurige remissie van de ziekte als gevolg van de toepassing van serumzuivering van antilichamen die verantwoordelijk zijn voor het optreden van urticaria. Ten minste twee foto-allergenen die betrokken zijn bij de initiatie van huidlaesies waren bekend.

Symptomen van urticaria

Na een korte periode (binnen een paar minuten) worden er blaasjes gevormd, ook in de huid, waar geen directe blootstelling aan zonlicht is (bijv. In de zon, in de zon, in de zon, in de zon, in de zon, zon, zon, zon, zon, zon, zon, zon, zon, zon, zon, zon in de zon, in de zon, in de zon, in de zon en in de zon, onder het kledingstuk).

De aard van de uitslag is dezelfde als die van de laesies die zich in andere soorten urticaria ontwikkelen. Blaren duren enkele uren. De ziekte zelf komt vaker voor bij vrouwen en het beloop ervan is chronisch.

Behandeling van de lichte urticaria

In de behandeling van p

Het gebruik van antihistaminica in gloeilampen heeft alleen een gunstig effect na de implementatie van hoge doses, zelfs meerdere keren hoger dan die aanbevolen in andere ziekten waarin ze zijn geïndiceerd.

De methode van desensibilisatie van patiënten is ook gunstig. Het bestaat uit de huid die gewend is aan geleidelijk toenemende stralingsdoses met de juiste golflengte, wat leidt tot het creëren van tolerantie voor de toenemende intensiteit van de stralen. Dergelijke behandelingen worden elke 2-3 dagen herhaald, wat resulteert in een verminderde respons van de huid op de zenders die betrokken zijn bij de vorming van de urticaria. Het gunstige effect van fototherapie is waarschijnlijk ook gebaseerd op hetzelfde mechanisme.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*