Gulf Immobility Unauthorized (compleet)

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Onnauwkeurige (volledige) sinusbloedarmoede is een aandoening waarbij de prikkelbaarheid van de sinusknoop en afwijkingen van de atriumgeleiding van de sinus dunner zijn. Sinusbloedarmoede kan het gevolg zijn van veranderingen (toename) in nervus vagusspanning.

De ziekte is fysiologisch of pathologisch aanwezig. Onder de laatste aandoeningen moet het volgende worden vermeld: verminderde luchtdoorlatendheid, bronchiale dichotomie, verhoogde intracraniale druk.

De ECG-grafiek toont volledig onregelmatige, variabele P-P-intervallen. Incidentele sinus-anemie is onafhankelijk van de ademhalingsfase (in tegenstelling tot respiratorische sinus-anemie, waarbij de hartslag tijdens inspiratie versnelt en de hartslag tijdens expiratie vertraagt).

Behandeling van sinus-anemie

Atropine wordt gebruikt om sinusbloedarmoede te behandelen wanneer het hart minder dan 50 samentrekkingen per minuut contracteert of wanneer er symptomen van kleine worp zijn.
Zhaneta Malec

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*