Er zijn echter waargenomen gevallen van onderontwikkeling van de nieren

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De term vruchtwater en foetuswater is synoniem met Pools. Het vruchtwater is deels de urine van de foetus, later in de zwangerschap geeft het de foetus bewegingsvrijheid en kussentjes verwondingen aan de moeder.

Het is ook bekend dat het betrokken is bij het metabolisme van de foetus, en de bepaling van concentraties van bepaalde stoffen die het bevat, is vaak een goede indicator van de algehele conditie van de foetus.

Intercellulaire ruimten van navelstrengvaten zijn plaatsen waar vruchtwater wordt opgenomen. Dit is ook het geval door de huid, longen en het maagdarmkanaal van de foetus. De organen die betrokken zijn bij de productie van vruchtwater zijn voornamelijk nieren, huid en longen.

Een kleine baby is een verminderde hoeveelheid vruchtwater tijdens de zwangerschap. De extreme vorm is waterloosheid, waarin slechts minimale hoeveelheden foetaal water worden gevonden. Een martelaar is een aandoening die het leven van de foetus ernstig in gevaar brengt en die gedurende een periode van zwangerschap kan voorkomen.

Maligniteit wordt ook gediagnosticeerd in het geval van gebroken foetale membranen, wanneer een uitstroom van vruchtwater optreedt. Wanneer de schade hoog oploopt op een plaats naast de baarmoederwand, kan de vermindering van de hoeveelheid foetaal water variëren, soms is het zelfs niet mogelijk om de mate van hun verlies te bepalen (vaak moet deze aandoening worden gediagnosticeerd en gevolgd door middel van van gevoelige tests en studies).

Aan het einde van een normale zwangerschap bestaat de neiging om het volume van het vruchtwater te verlagen, wat een fysiologisch symptoom is en niet wordt geassocieerd met afwijkingen.

Oorzaken van kleine kindertijd

De redenen voor het verminderde volume van vruchtwater zijn gerelateerd aan de neiging om (metaplasie) epitheel om te zetten van een enkele kubieke laag naar een hoornachtige, vooral omdat dit de reden is voor het optreden van een kleine baby of een verleiding tijdens de vroege zwangerschap.

Vaak zijn er ontwikkelingsdefecten van de foetus met een moeilijk te bepalen oorzaak. Dan is het onmogelijk om duidelijk te definiëren wat het primaire probleem was – een kleine overstroming of een ontwikkelingsstoornis.

Een bekende en vaak voorkomende oorzaak van het uiterlijk van een kleine baby, vooral later in de zwangerschap, is de ontwikkeling van nierafwijkingen die leiden tot aantasting van hun functie. Er zijn echter gevallen van onderontwikkeling van de nieren, die optreden met het normale volume vruchtwater (normaal). Mannen die aan het begin van het tweede en derde trimester van de zwangerschap voorkomen, bestaan vaak naast de intra-uteriene limiet van de groei van de foetus.

Behandeling van kleine kinderen

Als een foetus afwijkingen in de vroege zwangerschap ontwikkelt, is dit een relatieve contra-indicatie voor het therapeutisch beheer van de kindertijd of gebrekkigheid van een kind. Het is echter moeilijk om ontwikkelingsstoornissen in dit vroege stadium van de zwangerschap te bevestigen, dus de foetale watervolume-omstandigheden moeten worden behandeld.

De procedure in geval van kleine onvruchtbaarheid omvat irrigatie van zwangere vrouwen via intraveneuze route en toediening direct aan het vruchtwater, de zogenaamde “intraveneuze zak”. kunstmatig vruchtwater dat een geschikte hoeveelheid water, natriumchloride en glucose bevat. De hoeveelheid toegediend preparaat hangt voornamelijk af van de zwangerschapsduur (met elke week verandert het volume van het foetale water).

In sommige gevallen is het noodzakelijk om vaak amnio-infusie te herhalen (toediening van kunstmatige amnio-infusievloeistof), b.v. in het geval van kleine kinderen. bij gevorderde zwangerschappen, wanneer een intra-uteriene beperking van de groei van de foetus of een voortijdige breuk van de foetale membranen wordt waargenomen.

In deze gevallen wordt de katheter permanent in de voorste holte ingebracht, wat een frequente herhaling van de beschreven procedure mogelijk maakt (het essentiële element van de katheter is een antimicrobieel filter dat beschermt tegen gevaarlijke complicaties van een dergelijke behandeling in de vorm van infecties).

Prognose in de kleutertijd

De diagnose van een huwelijk of verleiding in de vroege zwangerschap is slecht, omdat veel gevallen verband houden met het naast elkaar bestaan van ernstige ontwikkelingsstoornissen bij de foetus, die vaak tot de dood leiden.

Een iets betere prognose bij kleine onvruchtbaarheid verwijst naar zwangerschappen waarbij de diagnose van een verlaagd volume van het vruchtwater later wordt gesteld (op voorwaarde dat de eerste stadia worden uitgevoerd met de juiste hoeveelheid foetaal water).

Het verhoogde risico op perinatale kindersterfte is met name gerelateerd aan gevallen van een kleine baby met een intra-uteriene beperking van de groei van de foetus of de hypoxie (als gevolg van inkrimping van de baarmoeder na voortijdige uitstroom van het water van de foetus).

Er moet worden benadrukt dat veel gevallen die worden behandeld met herhaalde toediening van kunstmatige vloeistof aan de voorste holte worden geassocieerd met een gunstige prognose – een pasgeboren kind dat in staat is tot leven en veelbelovende goede ontwikkeling is geboren.
Mariusz Kłos

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*