Dierblaasblaasmechanisme Goed opgeleid

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Vanwege de locatie van de uitwendige afvoer van de urethra, zijn er acorn (de uitlaat in de eikels), groef (in de harige groef), stroom (in de stengel van de penis), stroom en koper (in de buurt van de scrotum) en scrotum (binnen de zogenaamde “scrotum-mucosale hoek”) sclerose (in het gebied van het scrotum) sclerose. (De externe urethrauitgang bevindt zich aan de bovenkant van de eikel, maar de penis blijft gebogen, de capsule wordt over het algemeen behouden). In het geval van diepe vormen van verwachting is een diagnose voor genderdifferentiatie vereist.

Symptomen van verwachting

Bij kinderen leidt de verwachting tot mycose-stoornissen – jongens urineren met een naar beneden wijzende stroom, waardoor broeken en schoenen worden vervuild, na verloop van tijd gewend raken aan mycing in een zittende positie, wat gepaard gaat met psychologische en sociale problemen.

Vaak veroorzaakt de stenose van de externe urethra-uitlaat, die samengaat met de verwachting, urineretentie en verbreding van de bovenste urinewegen. Bij volwassenen wordt de verwachting ook geassocieerd met verminderde geslachtsgemeenschap en voortplantingsvermogen, omdat het buigen van de penis de geslachtsgemeenschap verstoort of onmogelijk maakt, en de onjuiste locatie van de spoeluitgang maakt het moeilijk om het sperma in een fysiologische positie te monteren.

Het sluitspiermechanisme van de blaas is goed gevormd, dus urine vasthouden is geen vuile activiteit.

Behandeling van verwachting

Verwachting wordt alleen operatief behandeld. Het doel van de procedure is om de penis recht te trekken om het juiste cosmetische en functionele resultaat te verkrijgen (zowel wat betreft plassen als seksuele functies). Bovendien wordt de ontbrekende urethrasectie geproduceerd tijdens de operatie.

Volgens veel voorstanders zou de procedure moeten worden uitgevoerd op de leeftijd van 6-12 maanden, omdat de operatie gedurende deze tijd het seksuele leven van een man die in zijn jeugd werd behandeld niet belast of verstoort. Eenstaps procedures worden aanbevolen, de ontbrekende urethra wordt geproduceerd uit de huid van de penis.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*