Defecten Verticale aangeboren urinewegen

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De beste behandeling is een chirurgische correctie van het defect. Het doel is om de urinestasis snel te elimineren en de urinewegen naar een toestand te brengen waarin de urinestroom gelijk is aan fysiologisch. De behandeling is ook gericht op het bestrijden van urineweginfecties, die vaak voorkomen bij patiënten met urinewegaandoeningen. Vergeet niet om uw bloeddruk regelmatig te controleren en om periodieke algemene urinetests te laten uitvoeren.

Individuele afwijkingen van de urinewegen

Nadelen van de urethra
Een van de meest voorkomende misvormingen van de urinewegen van de mens is de achterste spoelklep. Er is een afwijking in urinedrainage en complicaties geassocieerd met deze aandoening (vesiculair-urinaire uitstroming, reuzen ureterus, hydronefrose is meestal bilateraal). Het volgende kan optreden tijdens de adolescentie: dag en nacht weken, urinewegaandoeningen, toenemende chronische nierinsufficiëntie. Andere nadelen van de urethra omvatten topografie en verwachting (abnormale uitzetting van urethra), stenose, overgroei, divertikels en onderontwikkeling van de urethra.

Defecten van de blaas
De meest voorkomende defecten van de blaas zijn: het niet vormgeven van de blaas, divertikels, cachexie, verdubbeling, meerkamerblaas en zandloper. Vaak gaan defecten van de blaas gepaard met defecten van andere systemen. Dit kan worden veroorzaakt door problemen bij de urineafvoer en de vorming van hydronefrose. Bovendien kunnen urinewegaandoeningen (vooral onvrijwillige weken) en urineweginfecties voorkomen.

Ureter defecten
Een van de meest voorkomende nadelen van urineleider is de stenose. Het overheersende symptoom is enkel- of dubbelzijdige hydronefrose, vaak met dilatatie van de ureterine. Andere nadelen zijn: abnormale afscheiding van de urineblaas (die secundaire afvoer van de blaas en urineleider kan veroorzaken), divertikels, kleppen, reusachtige ureterus. Er zijn ook nadelen in de vorm van urethra-uitlaten naar andere organen (vagina, perineale huid), die zich kunnen manifesteren door druppel ongecontroleerde lekkage van urine en de ontwikkeling van urineweginfecties. Nadelen van ureteruses, die vaak geen symptomen vertonen, omvatten: verdubbeling of volledige verdubbeling van de ureter met dubbele uitlaat naar de blaas.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*