Common Arrow Zenuwbeschadiging

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

De fibula van de fibula voorziet in de voetgelijkrichterspieren (of dorsale flexoren) met de gewone vezel en de sensorische huid van het buitenoppervlak van het onderbeen en de voet. De gewone fibula-zenuw is verdeeld in twee takken: de diepe fibula-zenuw en de oppervlakkige fibula-zenuw.

Oorzaken van schade aan de gemeenschappelijke zenuwbaan

In zijn loop is de gewone fibula-zenuw rond de nek van de pijl gewikkeld en op deze plaats ligt hij direct op het bot. Het grootste deel van de schade wordt waargenomen op deze locatie.

De oorzaak van druk- of zenuwverlamming in dit gebied kan de houding van de bewusteloze patiënt zijn, strak gipsverband op het kniegewricht, evenals langer zitten met gekruiste knieën en werk uitgevoerd in de knielende positie (bijv. In een knielende positie, in een knielende houding) positie, of in een knielende positie). Het project werd uitgevoerd op basis van een project (bijvoorbeeld aardbeien verzamelen of het dak bedekken).

Bovendien kan schade aan de fibula zenuw worden veroorzaakt door gebroken pijlen en ontwrichte knieën. Infecties met deze zenuw worden vaak ook waargenomen in de loop van polyneuropathie om verschillende redenen.

Symptomen van schade aan de gemeenschappelijke zenuwbaan

Een geïsoleerde shock van de fibula-zenuw is een van de meest voorkomende perifere zenuwbeschadiging. De ontwikkeling van anomalieën maakt het onmogelijk om de voet en tenen in de primaire gewrichten recht te zetten (dorsaal te buigen).

De buitenste rand van de voet moet worden neergelaten. Tijdens het lopen wordt de patiënt gedwongen om de ledemaat overmatig in de knie te buigen als gevolg van het naar beneden vallen van de voet, dus het lopen wordt een wadende man of een ooievaar genoemd. Patiënten mogen niet op hun hielen staan of lopen.

Geïnfecteerde spieren verdwijnen (de frontale tibia-atrofie is het meest uitgesproken). De reflex wordt gehandhaafd omdat het pad van de reflex door de scheenbeenzenuw loopt, die niet is beschadigd.

De pijn is meestal niet verergerd en er zijn geen voedings- of vaataandoeningen. Sensatie in het gebied dat wordt geïnnerveerd door de gewone fibula-zenuw (de huid van het buitenoppervlak van het onderbeen en de voet) is aangetast of geëlimineerd.

Behandeling van schade aan de gemeenschappelijke fibula zenuw

De procedure in het geval van beschadiging van de fibula zenuw is gericht op het herstellen van de efficiëntie van de onderste extremiteit. Voor dit doel wordt revalidatie gebruikt, elektrostimulatie is nuttig, evenals behandelingen met ultrasound of laser.

Ook het uitvoeren van de juiste oefeningen heeft een positief effect op het herstel van de onderste extremiteit. Injecties van cholinesteraseremmende preparaten worden uit de geneesmiddelen gebruikt.

Bij de behandeling van verlamming van de gemeenschappelijke zenuw, is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de voet goed in de juiste rail of schoen wordt geplaatst om contracties te voorkomen. Het is ook noodzakelijk om het afkoelen van het getroffen ledemaat te vermijden, omdat de lagere temperatuur een langzamere regeneratie van de zenuwvezels veroorzaakt.
Mariusz Kłos

Opmerkingen Schade aan de gemeenschappelijke zenuwbaan

Wonden | 2013-03-03 19:47

Het artikel is interessant, maar helaas niet compleet. Aangezien de meest voorkomende beschadiging het gebied rond de punt van de pijl is, moet een afbeelding worden geplaatst met een precieze aanduiding van de loop van de zenuw in dit gebied. Persoonlijk heb ik twijfels over hoe goed elektrostimulatie zou moeten werken. Elke fysiotherapeut doet het anders. Men stimuleert continu gedurende 15 minuten, de volgende 3 minuten stimuleren de pauze van 3 minuten. Wat zou bovendien het symptoom moeten zijn wanneer spanning wordt toegepast? In mij buigt de vinger eenmaal onder de andere tijd de elektroden worden verplaatst en de vinger buigt omhoog. Vier kleine zonder reactie. HOE MOET ELECTROSTIMULATIE CORRECT WORDEN UITGEVOERD IN HET GEVAL VAN FIBULAIRE NERAFPARALYSE?

God 2013-06-30 15:34

De verwijdering van spataderen vond plaats op 4 maart van dit jaar. Hopeloos effect, ik heb ook een beschadigde fibula zenuw, revalidatie alleen sinds 19 augustus in mijn been heb ik tintelingen en een lichte zwelling.

Salmon | 2013-07-01 16:08

Welkom, ik kom uit Szczecin op 12 juni, ik had een operatie aan spataderen, mijn voet vanaf het allereerste begin deed me het meeste pijn (kogel, rush, hel) en het was erg opgezwollen – ik voelde het raar, ik kon het niet verplaatsen . Na twee weken zwelling van voet en been bijna verdwenen maar de pijn bleef, kan ik alleen bewegen met mijn vingers aan de voet. Referentienummer neuroloog Schade aan de fibula zenuw – Ik zou emigratie en revalidatie moeten doen.
Hoe is het gebeurd, de fout van de dokter? alleen in Polen is het mogelijk dat je met één kwaal naar het ziekenhuis gaat en je vertrekt met een heel andere.

Tijdelijke (tenzij) sleetochten 2013-09-08 20:18

Dank u ook voor uw artikel en voor uw hint.
Gedurende drie dagen, elk 8 uur, lijmde ik de tegels op mijn knieën op de vloer. Op de eerste dag op blote knieën, maar dat de vloer vreselijk dicht was bedekt, zodat ze me heel erg pijn doen in de avond, dus de volgende dag weet ik voor mijn verlies nu de kniebeschermers. Toen ik de tweede dag na het werk opstond, voelde ik dat mijn linkerbeen verdoofd was, maar ik dacht dat het doorging. Op de derde dag gebeurde hetzelfde. Mineła Zaterdag, zondag klok ik de enkel op en als ik loop bedek ik het met mijn linkerbeen (zoals mijn vrouw zegt), bovendien doet niets pijn. Op dinsdag neemt mijn arts hem ’s middags, dus ik ga na mijn werk. Het rubber in de kniebeschermer was zeker te hard.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*