Breaking of the Skull Vault Bones

[Totaal: 0    Gemiddelde: 0/5]

Het diagnostische proces van schedelbreuk botbreuken vereist een interview (rekening houdend met hoofdletsel) en grondig onderzoek van de patiënt (andere systemen en organen kunnen naast schedelbreuk botfractuur bestaan).

Computertomografie is gebruikt in het diagnostische proces van craniale sprongbeenfracturen. Als het niet beschikbaar is, wordt de schedel onderworpen aan radiologisch onderzoek in de anterieure achter- en zijwaartse projectie.

Indicaties voor computertomografie van het hoofd omvatten: lage scores verkregen bij de beoordeling van de bewustzijnsstaat van de patiënt, posttraumatisch verlies van bewustzijn en niet-retroactiviteit. Computertomografie met de optie van 3D-beeldvorming is zeer nuttig bij de beoordeling van fracturen. Als het niet beschikbaar is, kan de schedel eenvoudig worden geïnspecteerd op breuklijnen.

Behandeling van schedelbreuk botbreuk

Gesloten fracturen, die verlopen zonder complicaties, vereisen geen behandeling. Als een open wond optreedt, moet de wond worden gereinigd, chirurgisch worden behandeld en aan elkaar worden gehecht.

Controleer altijd de bodem van de wond en breng indien nodig schade aan de hersenen aan, en naai soms ook de koepel aan elkaar, die door letsel kan worden opengescheurd.

De patiënt moet preventief een antibioticum krijgen. Nauwkeurige observatie is vereist voor patiënten met een kruising van breuklijnen en vasculaire groeven of veneuze sinussen, vanwege het hogere risico op supraventriculaire hematoomontwikkeling.

Prognose van schedelbreuk botbreuk

Prognose in craniale spronggewricht botbreuk hangt voornamelijk af van de ernst van de schade. Open fracturen beloven slechtere resultaten dan gesloten fracturen, net als multifractuurfracturen in vergelijking met lineaire fracturen.

De prognose is minder succesvol als complicaties optreden, b.v. infectie of supracraniële hematoom. Bovendien zullen gevallen met een holle wond die het hersenweefsel bereikt en vormen met bewegingen van botfragmenten die hersenstructuren comprimeren en die bijkomende klinische symptomen veroorzaken, minder waarschijnlijk zijn.

Marjoleine Nines
Over Marjoleine Nines 492 Artikelen
In het geval van Marjoleine Nines valt meer dan alleen op te letten, maar de twee grootste dingen die je moet weten, zijn dat ze sceptisch en empathisch zijn."" Natuurlijk zijn ze ook vooruitziend, rechtop en gevoelig, maar deze zijn ook in balans door haatgevoelig te zijn . Haar attente aard is echter waar ze zo bekend om is. Vaak zullen mensen erop rekenen en haar tolerantie vooral wanneer ze troost of steun nodig hebben. Niemand is perfect natuurlijk en Marjoleine heeft ook veel minder gunstige eigenschappen. Haar onaangename aard en obsessieve aard veroorzaken veel grieven op vaak persoonlijke niveaus. Gelukkig schittert haar empathie op de meeste dagen helderder.

Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*